Vasilije Micic, Anadolu Efes’in CSKA Moskova’ya kaybettiği şampiyonluk mucadelesi sonrası Eurohoops’a konuştu. Tabii ki uzgun ve morali bozuktu ama coktan bir sonraki finali hedeflemeye ve hayal etmeye başlamıştı. Mehmet Bahadır Akgun, Vitoria-Gasteiz’den Bildirdi / [email protected] Anadolu Efes‘in 91-83’le CSKA Moskova’ya mağlup 2019 Final Four şampiyonluk macı sonrası Vasilije Micic, Eurohoops’a konuştu. “Bu takımla tabii ki cok gurur duyuyorum. Ne yazık ki kazanmayı cok istediğimiz bir macı kaybettik. Ama yine de sonuna kadar mucadele ettiğimizi gosterdik. Kolay bir mac olmadı cunku CSKA harika oynadı, rakipteki her oyuncu cok iyi bir gece gecirdi. Aynı zamanda bize de şanslar geldi ama kullanamadık. Umarım gelecek sefere kullanacağız. Ben mağlubiyetlere motivasyon kaynağı olarak bakmıyorum. Cunku mesele basketbolsa motivasyon eksiğim zaten olmuyor. Ben bu sezon takım olarak nasıl bir potansiyelimiz olduğunu gosterdiğimizi duşunuyorum. Umarım beraber kalıp gelecek sezon o son adımı da başarıyla atabiliriz. Larkin harikaydı ama şu an bunu duşunmuyorum acıkcası. Kaybettiğimiz icin uzgunum. Tek soyleyebileceğim umarım gelecek sezon bizimle kalır ve yine harika bir sezon geciririz.” eurohoops.net/tr