Ulkemizin lider akaryakıt şirketlerinden Demiroren Holding’e bağlı Total Oil Turkiye, Turkiye Basketbol Federasyonu’yla imzaladığı anlaşma ile 3 yıl boyunca Basketbol Milli Takımları’nın ana sponsoru oldu. Basketbol Milli Takımları ile Turkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden Total Oil Turkiye guclerini birleştirdi. Turkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden Total Oil Turkiye, Turkiye Basketbol Federasyonu ile imzaladığı anlaşma ile Basketbol Milli Takımları’nın ana sponsoru oldu. İmza toreni, Turkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Turkoğlu, Demiroren Holding Yonetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demiroren, Total Oil Turkiye ve Demiroren Grubu Şirketleri Yoneticileri, Turkiye Basketbol Federasyonu Temsilcileri, spor camiası ve basın mensuplarının katılımıyla, Ortakoy Esma Sultan Yalısı’nda gercekleşti. İsim hakkı icin de goruşulecek 2021 yılı sonuna kadar devam edecek anlaşma kapsamında Total Oil Turkiye, Basketbol Milli Takımlarını 3 yıl boyunca destekleyecek. Milli Takım formalarının sırtında Total ve Demiroren logoları yer alacak. Tarafların basketbol liginin isim hakkını misli.com olarak eklenmesi konusunda da goruştukleri, bu konuda ufak bir iki detayın kaldığı bildirildi. Hidayet Turkoğlu: Gucumuze guc katacaktır TBF Başkanı Hidayet Turkoğlu, “Basketbol ailemizin yeni uyesi Total İstasyonları ve Demiroren Holding, yuruduğumuz bu şanlı yolda gucumuze guc katacaktır. Bu anlaşma, benim icin herhangi bir sponsorluktan cok daha fazla değerli” dedi. İmza toreninde konuşan Turkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Turkoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Turkiye’de basketbol ailesi olarak buyuk, guclu ve başarılı bir aileyiz. Mutluluğumuz birbirimize olan inancımızdan kaynaklanıyor. Sporcularımız, kuluplerimiz, sponsorlarımız, idarecilerimiz ve basın mensubu arkadaşlarımızla ortak hedef ve arzularımız var. Bu hedeflere ulaşmak icin yine ortak bir calışma hayata gecirmemiz gerekiyor. Bu anlamda basketbol ailemizin yeni uyesi Total İstasyonları ve Demiroren Holding, yuruduğumuz bu şanlı yolda gucumuze guc katacaktır.” ‘Yıllardır katkıda bulunuyorlar’ “Başta Rahmetli buyuğumuz Erdoğan Demiroren, ardından abim ve başkanım Sayın Yıldırım Demiroren, calışmaları ile yıllardır Turk sporuna değerli katkılarda bulunmuş ve en onemli sorumlulukların altından başarı ile kalkmıştır. Bu nedenle Demiroren Ailesi’nin Total İstasyonları ile toplumumuzun buluşma noktası olarak basketbolu secmiş olmaları benim icin herhangi bir sponsorluktan cok daha fazla değerlidir.” Yıldırım Demiroren: Turkiye icin gurur kaynağı Demiroren Holding Yonetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demiroren, “Bu iş birliği bizim icin cok değerli ve anlamlı. Cunku Milli Takımlarımız tum Turkiye icin gurur kaynağı. Basketbolu destekliyor olmak bize kıvanc veriyor” diye konuştu. Demiroren Holding Yonetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demiroren, anlaşmanın ardından şunları soyledi: “Bu iş birliği bizim icin cok değerli ve anlamlı. Cunku Milli Takımlarımız tum Turkiye icin gurur kaynağı. Bugun (dun), Total Oil Turkiye markamızla Turkiye’nin gururu Basketbol Milli Takımlarımızın ana sponsoru olduk. Turkiye Basketbol Federasyonu ile yaptığımız bu anlaşma ile ulkemizi en iyi şekilde temsil eden, bizlere buyuk başarılar yaşatan Basketbol Milli Takımlarımızı destekliyor olmaktan dolayı mutluyuz.” ‘Teşekkur ediyorum’ “Turk basketbolu, her gecen gun cok daha iyi noktalara geliyor. Genc nesillerin bu spora ilgisini artırmak ve gelişen basketbolu destekliyor olmak bizekıvanc veriyor. Bu vesile ile Basketbol Federasyonu Başkanımız Hidayet Turkoğlu’na, onun nezdinde tum Basketbol Federasyonu’na ve sporcularımıza, ulkemize ve milletimize yaptığınız katkılar icin teşekkur ediyorum. Hepimizin ovunc kaynağı olan basketbolcularımıza onumuzdeki musabakalarında başarılar diliyorum.” Cumhurbaşkanı'na teşekkur Yıldırım Demiroren, konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a spora verdiği katkılardan dolayı teşekkur ederken, “Ulkemiz, Cumhurbaşkanımız sayesinde, ozellikle tesisleşme adına buyuk adımlar attı. Bir cok ulkeden cok daha iyi durumdayız. Biz de Turk sporuna hizmet ediyor olmaktan dolayı gurur doluyuz” dedi. ‘Erdoğan Demiroren sayesinde’ Demiroren Holding Yonetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demiroren, her zaman Erdoğan Demiroren’in vizyonunu takip edeceklerini belirterek, “Bir kurumun vizyonunu, kurumun kurucu liderlerinin gosterdiği hedefler belirler. Tum başarılara; kurucumuz, ebedi başkanımız Sayın Erdoğan Demiroren’in vizyonu ve ilkeleri ile ulaştık. Yuruduğumuz bu yolda hep ileri baktık ve ebedi, Onursal Başkanımız Sayın Erdoğan Demiroren’in ‘Cesaret onemlidir, başarılı insan cesur insandır’ sozunun onumuzde actığı yolda daima yeniliklerin takipcisi olduk. Sporla dolu bu anlamlı gunde, sporu cok seven, gercek bir spor adamı olan, Turk sporuna, futbola, voleybola, basketbola buyuk katkılar sağlayan Sayın Erdoğan Demiroren’i bu vesile ile saygı ve rahmetle anıyorum” dedi. gunluk gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Demiroren Holding'den basketbola dev destek