Sinan Guler'den transfer acıklaması
Basketbol0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Sinan Guler'den transfer acıklaması
-
05-10-2019, 22:20:45Sinan Guler'den transfer acıklaması A Erkek Basketbol Milli Takım'ına veda eden milli oyuncu Sinan Guler, Senegal ile oynanan hazırlık macı sonrası beIN Sports'a acıklamalarda bulundu. Guler'in acıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: "Herkese teşekkur ediyorum" Gecrekten cok heyecanlıydı. Normalde sporcuyken ve milli formayı giyerken onların karşısına cıkmak zaten ayrı heyecan veriyordu. Bu ozel gunde onarla bir araya gelmek ve basketbolsevererle bu anı paylaşmak cok guzeldi. Bunun icinde hem organiza olmakta vesile olan Federasyon ekibine ve hem yonetimine hem de calışanlarına teşekkur ediyorum. Aynı zamanda bu guzel hediye icin. Ayrıca da hic enerjileri tukenmeden hep destekleyen bizim başarımız icin ellerinden geleni yapan butun basketbolseverleri butun milli takımı destekleyen herkese teşekkur ediyorum. Takımın enerjisi zaten ozellikle eleme grubundan beri gelen cok guzel enerjisi var ve bunu cok guzel bir şekilde sahaya yansıtıyorlar. Onemli olan birlikte neler yapılabiliyor. Bunu sahada gosterdiler. Bunu yaşamak keyifliydi ve izlemesi de guzeldi. Transfer acıklaması... Şu an bekleme aşamasındayım acıkcası. Aslında surecinde belki gec kaldığımız bir durumu olabilir Fenerbahce'nin karar vermesini beklediğimiz surecin devamında. Ama şu anda bekliyorum ve hayırlısı neyse o olsun diyorum. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________