Fenerbahce-Galatasaray derbisi, kariyerinin en parlak donemini yaşayan, gol krallığında zirveye cıkan, Milli Takım’a kadar yukselen Semih Şenturk icin kabusa donuştu. Servet’in mudahalesi ile sahayı gozyaşları icinde sedye ile terk eden yıldız futbolcu, 4-5 gun dinlendirilecek. Dizindeki odemin dağılması beklenen genc yetenek bu haftaki Genclerbirliği Oftaş macında forma giyemeyecek. Semih’in Caykur Rize macında da oynaması şupheli. Semih, yıkılmış durumda. Ancak onun kadar uzulen bir başka isim de Fenerbahceli futbolcuyu sakatlayan Servet Cetin oldu. Servet, dun sabah Semih’i telefonla arayıp, ozur diledi. Galatasaraylı futbolcu, “Kusura bakma kardeşim. İnan isteyerek ve bilerek yapmadım” dedi. Servet, “Pozisyonda kasti hareketim yoktu. Topu ayağından daha gec cıkaracağını duşunmuştum. Fakat topu ayağından erken cıkarınca boyle bir durum yaşadık. Bir an once sahalara donersin” diyerek ozur diledi. Semih ise Servet’e “Keşke boyle bir şey yaşamamış olsaydık. Ama buna da şukur. Daha da ciddi bir sakatlık yaşayabilirdim. Futbolun icinde bu tur şeyler var. Yapacak bir şey yok” karşılığını verdi.