Toplu olarak veya tek tek satılabilir. Oyun ici de olur site aracılığı ile de olabilir. itemler amulet of goddess +3 golden earring +3 ve +2 platinum ring +2 dual satıldı white silver earring +2 dual satıldı scorpion shield +1 reb lycaon hammer +1 reb satıldı lupus hammer +8 no reb blue dragon neck +2 +8 chitin set hp goğusluk 9 fp (kolluk haric satıldı) +8 chitin goğus ve ayaklık-+7 donluk ve el +8 fp kafalık int basılı. 18ADET 300 AC-15 ADET UNDY SC-12 ADET HERA SC-25 ADET SW SC- 2800 ADET MP POT 1600 ADET HP POT-295 ADET IBEX HP POT. BANKADA BULUNAN YAKLAŞIK 15 ADET OLD TAKI- +3 E BASMAK İCİN SAKLADIĞIM +0 GOLDEN EARRING- TRANSFORMATION TOTEM 49 VE 28 ADETLİK TELEPORT SCROLL DAHA SAYAMADIGIM IVIR ZIVIR ITEMLER ACIKLAMA: Int atak priestin kullanabileceği ust seviye itemlerdir. Bu itemler ile belt glass+1 takarak sağ elde leonard 7 solda lupus hammer ile 2600 ap oluyordu. undy ile canım 7000 8000 arasındaydı undy takı setım olmadığı icin boyleydi. cok rahat farm yapabiliyordum ayrıca iyi bir kalkan ile de olmeyebilirsiniz. gab adamant ile skntı cekmedim hic. Serverlar birleştikten sonra charla oynamadım yeni halde cz nin durumunu siz daha iyi biliyorsunuz. Toplu alımda indirim yapabilirim haricen teklif vermek isterseniz. ialluvionediamore oyun nick. https://www.frmtr.com/olympia-k-/733...l#post65631665 satılık 83 lvl karus mage full skill. __________________