FenerbahCe BaŞkani Azİz Yildirim’dan, Cok Carpici ACiklama:??!
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- FenerbahCe BaŞkani Azİz Yildirim’dan, Cok Carpici ACiklama:??!
-
05-10-2019, 18:44:45FENERBAHCE BAŞKANI AZİZ YILDIRIM’DAN, COK CARPICI ACIKLAMA: ''GALATASARAY'IN 2000 YILINDAKİ (UEFA) ŞAMPİYONLUĞU TESADUFTU!..'' Aziz Yıldırım, İstanbul Teknik Universitesi’nde carpıcı acıklamalar yaptı!... Galatasaray'ın 2000 yılında yakaladığı şampiyonluğun tesaduf olduğunu kaydeden Yıldırım, ''Bunu kucumsemek icin soylemiyorum. Biz de bu sezon bunu yakalayabilirdik ve tesaduf olacaktı. Real Zaragoza'ya niye elendik? Cunku rakibimizin sistemleri vardı. Oyuncuları iyi eğitimliydi. Turk futbolcusunun eksiği eğitim. Tuncay 17 yaşında futbola başlamış, ne yapacağını oğrenememiş.Tanrının verdiği yetenekle oynuyor'' dedi. Başkan Yıldırım, Luciano ve Nobre'nin Brezilya'dan gelen menajerleriyle goruştuğunu acıklayarak, ''İki futbolcu hakkında goruştuk ve hemen hemen anlaştık'' dedi. Fenerbahce Kulubu Başkanı Aziz Yıldırım, statlarda kufrun ortadan kalkması icin, devletin, cıkardığı yasaları uygulaması gerektiğini soyledi. Yıldırım, statlardaki kufru tamamen ortadan kaldırmak gerektiğini kaydederek, ''Sporun amacı eğlence olmalı, iyi oynayan alkışlanmalı. Bana kufur ediyorlar. Gel de yuzume et, edebiliyorsan. Derbi macta Yıldırım Demiroren'e, (Geldiniz buraya mac başlamadan kufur ediyorsunuz) dedim. Beşiktaş'ta kufrun durmasının mumkun olmadığını vurgulayan Yıldırım, şoyle devam etti: ''Bize (şiddet yasasına uymazsanız hapse yollarız) dediler. Şimdi nerede İl Guvenlik Mahkemeleri? Biz korktuk hapse gireriz diye, ama onlar korkmuyor. Kim kufur ediyor belli değil mi? 10 Beşiktaşlı, 10 Galatasaraylı. Devlet bilmiyor mu bunları? Yoneticiler korktular, yapamadılar. Burada gorev devletin. Ama devlet koyduğu kuralları, yasaları uygulamazsa onlar da her zaman kufur ederler. Yarın beni bırakacaklar, kendi başkanlarına kufur edecekler. Bir tanesini gonderdiler.'' ucankustan alıntıdır. galatsaraylılar cok kızacak bu habere ve aziz başkana __________________