İki kulubun Başkanları sorumsuzca acıklamalar yapmayı surduredursun, F.Bahce ve G.Saray tartışması bir cinayete neden oldu. İki oğrencisinin tartışması kanlı bitti. Bursa'da Fenerbahce ile Galatasaray taraftarı iki ilkoğretim okulu oğrencisinin tartışması, yakınlarının da katılmasıyla kavgaya donuştu. 17 yaşındaki T.C.'nin bıcakla yaraladığı aynı yaştaki L.A.'nın, kaldırıldığı hastanede beyin olumu gercekleşti. Yakalanan T.C. Emniyet Mudurluğu Cocuk Şubesi'ne goturuldu. Merkez Osmangazi İlcesi'nde bağlı Hurriyet Mahallesi’ndeki Hurriyet İlkoğretim Okulun 8'inci sınıf oğrencilerinden Galatasaray taraftarı 15 yaşındaki O.A., ‘En buyuk Cimbom’ diye slogan atınca, Fenerbahceli arkadaşı 14 yaşındaki B.P. “Benim yanımda kimse ‘Cimbom’ diye bağıramazo diyerek tepki gosterdi. Tartışan oğrenciler araya arkadaşlarının girmesiyle ayrılıp evlerine gitti. O.A. ile B.P. olayı yakınlarına anlattı. Bugun okul cıkışı O.A.'yı korumak icin dayısının oğlu lise oğrencisi 17 yaşındaki L.A., B.P.'yi korumak icin de kuaforde calışan yakını 17 yaşındaki T.C. okula geldi. Okul onunde O.A. ile B.P. yeniden tartışmaya başlayınca, araya giren L.A. mudahale etti. L.A. bu sırada B.P.'ye tokat atınca, B.P.'yi korumak icin gelen T.C. uzerinde bulunan ve ‘kelebek’ tabir edilen bıcakla L.A.'ya saldırdı. Kalbinden bıcaklanan L.A., olay yerine cağırılan 112 Acil Servis ambulansla Uludağ Universitesi Tıp Fakultesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlar, tum mudahalalerine karşın kurtaramadıkları L.A.'nın beyin olumunun gercekleştiğini soyledi. Bu arada gorgu tanıklarının ifadelerini alan polis, olaydan sonra kacan T.C.’yi calıştığı kuafor salonunda gozaltına aldı. T.C., Cocuk Şube Mudurluğu’ne getirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. __________________