İbra: “Barca geleceğin futbolunu oynuyor”
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- İbra: “Barca geleceğin futbolunu oynuyor”
-
05-10-2019, 17:13:13İbra: “Barca geleceğin futbolunu oynuyor” Inter’in İsvecli golcusu Zlatan Ibrahimovic, harika bir sezon geciren Barcelona icin "Geleceğin futbolunu oynuyorlar" yorumunda bulundu. İsvec’in Danimarka ile oynayacağı Dunya Kupası eleme macı oncesi duzenlenen basın toplantısında carpıcı acıklamalarda bulunan Ibrahimovic, Inter’deki geleceği hakkında soru işaretleri yaratacak sozler sarfetti. İtalya’da gol krallığı yarışını zirvede tamamlayan İsvecli golcu, gelecek sezon icin Inter’den ayrılabileceğinin sinyallerini vermeye devam ediyor. Aynı kulupte uzun sure oynamanın zor olduğunu belirten İsvecli golcu, "Kendimi aynı kulupte yıllarca oynarken duşunemiyorum. Maldini’nin yaşadıklarını cok iyi anlıyorum. Lazio macında benzer bir tepkiye ben de maruz kaldım. O macta tepki gosterenleri susturmayı da bildim" diye konuştu. Barcelona’nınmuthiş bir sezon gecirdiğini hatırlatan yıldız golcu, "Harika bir performans sergiliyorlar. Geleceğin futbolunu oynuyorlar. Roma’daki final macını izlerken, sanki 2015 yılında oynanan bir macı izler gibiydim" dedi. Kariyerini 5 yıldır İtalya'da surduren Ibrahimovic’in sezon sonunda Barcelona’ya transfer olacağı iddia ediliyor. goal __________________