Carlos Tevez'in menajeri, Bayern Munih macında oyuna girmeyi reddeden oyuncusunun yanlış anlaşıldığını soyledi. Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Munih'le oynanan macta oyuna girmeyi reddeden Manchester Cityli Carlos Tevez'in menajeri, oyuncusunun bir tercume hatasına kurban gittiğini soyledi. Futbolun Liderleri adlı konferansta konuşma yapan oyuncunun menajeri Kia Joorabchian, bu yanlış anlaşılmanın tamamen tercumeden kaynaklandığı ifade etti. Kendisinin de hem İngilizce, hem de İspanyolca bildiğini belirten Joorabchian, "Profesyonel bir tercumanınız yoksa boyle durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ben Tevez'e yoneltilen soruların yanlış tercume edildiğini gordum. Boyle olunca da Tevez'in verdiği yanıtlar da yanlış anlaşıldı" dedi. Oyuncusunun son derece profesyonel bir sporcu olduğunu soyleyen Joorabchian, "Onu 18 yaşından bu yana tanıyorum ve size boyle bir davranışta bulunmayacak kadar profesyonel biri olduğunu soyleyebilirim. O her zaman takımı icin sahaya cıkıp elinden geleni yapmaya calışan bir futbolcu olmuştur" şeklinde konuştu. Tevez'in takımdan ayrılmak istediği şeklinde cıkan dedikoduları da yanıtlayan Joorabchian, "Burada mutsuz olduğu bir gercek ancak sebebi kesinlikle para değil. O daha cok ilk 11'de oynayıp takıma katkı yapabileceği bir yerde oynamak istiyor" dedi. Goal