Chelsea savunmasının belkemiği Carvalho konuştu
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Chelsea savunmasının belkemiği Carvalho konuştu
-
05-10-2019, 15:30:19Grant-Abramovich A.Ş.’nin Chelsea’ye getirdiği atak futbolu sayesinde sayısı artan gollerin yanısıra savunma hattındaki gelişmeleri de gozardı etmemek gerekiyor. Resmî maclarda 450 dakikadır gol yemeyen Chelsea, oynadığı butun maclarda 23 gol attı ve toplam 4 gol yedi. Premier Lig’deyse hic gol yemedi. Bu macların coğuna John Terry’siz cıktıkları duşunulurse Ricardo Carvalho’ya bu gollerin yenmemesinde buyuk pay duştuğu gorulebiliyor. Portekizli oyuncu bu konuda şu acıklamaları yaptı: “ John Terry sadece tek bir oyuncu. Takım icin cok onemli birisim ama Alex ve ben de iyi oynuyoruz. Belletti ve Wayne Bridge de gorevlerini cok iyi yapıyorlar. Savunmayı takım olarak yapıyoruz: Herkes yardımcı oluyor. Uzun suredir gol yemiyoruz ama gol atmayı da cok iyi beceriyoruz. Butun savunma oyuncularımız kadroya donduğunde daha iyi olacağız. Bazı as oyuncularınız olmadan bu kadar formda olmak kolay şey değil. Carlo [Cudicini] orneğin Schalke macının ikinci yarısında muthiş oynadı, diğer oyuncular da hakeza. Ben de ilk 6 haftalık surede bir sakatlık gecirmiştim. Ashley [Cole] ve JT [Terry]’nin antremanlara başlamasıyla herşey daha guzel olacak”. __________________