Yazık ya, gercekten cok yazık.. Grubun en guclu takımına sahibiz derken, kendi sahamızda 5 puan verdik rakiplere. Klasik Turk zihniyeti; onlara Dunya ucuncusu değil de asya ucuncusu olduklarını artık birilerinin anlatması gerekiyor. Ersun Yanal en cok sevdiğim teknik adamdı ve şu macla da değiştirmek istemiyorum bu fikrimi ama o kadar cok hata yapıyor ki... milli takım gittikce şahısların oyuncağı olmaya başladı ve Ersun Yanal'ın buna canak tutup tutmadığını anlamıyorum bile. Takımı gencleştirmek istediği ve sisteminde yeri olmadığı icin Hakan'ı almadığını soyluyor ama futbolcuların amacası yaşında 36 lık Bulent'i takıma alıyor. Bu forvet Fatih Tekke ve formsuz Nihat ile mi yuruyecek? Neye gore futbolcu secimi yaptığını anlamak imkansız! Hala da Genclerbirliğinden torpilli oyuncuları olduğunu duşunuyorum. Bence Deniz ve Serkan milli takıma yakışmıyor, istediği kadar genc olsun, en azından şimdilik. Ya futbolculara ne demeli ya? Primler az veriliyor galiba milli takımda ki oynamaya hic gonulleri yok gibi, Emre haric. O gercekten muthiş bucur. Tuncay ise daha 22'sinde futbolun nirvanasına ulaşmış da herşeyin en iyisini ben yaparım der gibi daha da yucelme peşinde. Hakan yaşlıysa, Okan'ın da artık milli takım misyonunu hayli hayli tamamladığını duşunuyorum. Ya o kadar cok şey var ki yazacak.. Sadece uzgun bir Turk vatandaşı olarak duygularımı dile getirmek istedim nacizane.. ...Ve soru: Ersun Yanal kalmalı mı gitmeli mi? Yoksa bi sure daha mı denenmeli? Tabi deneme yapılacak olgu milli takım burada... __________________