Chelsea'nin golcu ismi, Toure'ye destek cıktı ve milli takım arkadaşının boyle bir hata yapmayacağını vurguladı. Chelsea'nin golcu isimlerinden Didier Drogba, Manchester City'de forma giyen vatandaşı Kolo Toure'nin doping testinde yapılan hatayı 'salaklık' olarak yorumladı. Man. Cityli futbolcuya Manchester United macından once yapılan doping testinde pozitif sonuc alınmış ve Toure bu nedenle ceza almıştı. 29 yaşındaki oyuncuya ilk destek eski teknik direktoru Arsene Wenger'den gelmiş, Fransız teknik adam Toure'nin karısının beslenme haplarından kullandığını soylemişti. Barcelona'da duzenlenen Global Spor forumunda kendi yardım vakfının tanıtımında basın mensuplarına konuşan Drogba, konuyla ilgili olarak, "Onun ceza alması bizim icin buyuk bir kayıp cunku Toure, takımın en onemli isimlerinden biri. Toure'nin boyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Salakca bir hata var. Sonucta o bu hapları performansını arttırmak icin almadı. Onunla konuştuğumda ne kadar yıkılmış olduğunu gordum. Bu hatadan dolayı onun icin cok uzuluyorum ama her zaman yanında olacağım. Zaten elimden daha fazlası gelmez." ifadelerini kullandı. Kaynak : Goal . __________________