ArkadaşLar doğruLuk payını biLemicem ama bugun Fotomac'taokuduğum haber.. GALATASARAY'DA DEPREM!! Hakan Şukur, Bulent, Arif, Ergun ve Hakan Unsal yarın gonderiliyor. İddiaya gore sarı-kırmızılı yonetim dun gizlice toplanıp tarihi bir karar aldı. Hagi'nin de onayı ile Bulent, Hakan Şukur, Hakan Unsal, Arif ve Ergun'e kapıyı gosterdi *** Biletleri kesildi G.Saray 'ın Malatyaspor beraberliği sarı-kırmızılı kulubu karıştırdı. İddiaya gore yonetim kurulu dun Başkan Ozhan Canaydın başkanlığında gizlice toplandı. Toplantıda takımın son donemdeki duşuşu tartışıldı. Tartışma sonrasında ise radikal kararlar almak icin adımlar atıldı. Hatta alındı bile. Ancak Başkan Ozhan Canaydın'ın ısrarı ile bunların yarın acıklanması icin karar kılındı. Toplantıda alınan kararlar daha sonra telefon ile teknik direktor Hagi'ye aktarıldı ve onun da okeyi alındıktan sonra toplantı başladığı sakinlikte sona erdi. YARIN ACIKLANACAK Başkan Ozhan Canaydın'ın ısrarla basından saklamaya calıştığı karara gore sarı-kırmızılı yonetim oy birliği ile Hakan Şukur, Hakan Unsal, Arif Erdem, Bulent Korkmaz ve Ergun Penbe ile yollarını ayırdı. Yani bu futbolcuların kadro dışı kalması kararlaştırıldı. Bu karar daha sonra teknik direktor Hagi'ye iletildi. Hagi'den de gelen "okey" ile bu yıldızların bileti kesildi. Yonetim yarın yapacağı basın toplantısında bu konuya acıklık getirecek ve futbolculara bonservislerini vererek, "Galatasaray'a hizmetlerinizden dolayı teşekkur ederiz" diyecek. __________________