Arkadaslar kavga gercekten kotu biseydir ama bazen insan istemesede kendini bi kavganın icinde bulabiliyor.Bende hayatım boyunca insanlarla iyi gecinmeye calıstım fakat su dunyada en cok kavga eden insanlardan biri benimdir heralde...Simdi sizlere basımdan gecen bikac trajikomik olay anlatacaım;

Lise 1deyiz kız meselesi yuzunden okulun arka bahcesinde beni 4 kisi sıkıstırdı basladık tartısmaya ve kısa sure sonra kavga basladı 4 e 1 yani.İnanın cok zor dakikalardı 1.ye vuruyosun 2.gelio 2.ye vuruyosun 3...Allahtan bizim akadaslar yakındaymısta saolunlar yardıma gelmislerdi.Size yemin ederim o gun okulun serbest gunuydu ve yeni aldıgım bi kazagı giymistim kavgadan cıktıgımda kazak 3 bende buyumustu

bir baska olayda lise sonda dersanede oldu.Bizim bi arkadas karsı sınıftaki bi gruba gıcık oluyordu.Onlarla tartıstı ve devreye ben girdim.Koridorda 9 kiis etrafımı sardı(yane ben 9 tane sayabilmistim)sınıfa bi baktım herkez kacmıs(cok ciddiyim delikanlıyım diye gezinen kisilerden hicbiri yoktu ortada)ben tek kalmıstım e tabi 9 kisiyle mucadele etmem mumkun deil.Allahjtan kavga baslamadan mudur ordan geciyomus bizi ayırmıstı

sizinde bole aceralarınız warsa anlatın ortam senlensin