Arkdslar yasadıgınız en esrarengiz ve dogaustu bi olay varmı..??(sır kapısı tarzında)

mesela benim yasadıgım ve hayatımın akısını değiştiren bi olay varki asla unutamam...

2002 yılında sakaryada uni kampus yolunda dik bayırdan 140 (ben en son bu hızda gordum daha fazla oldugu kesin) km hızla inerken assagıdaki virajı bilmeyen arkdsımın sayesinde yasamıs oldugum bi kaza var..bi evin catısına ucmusuz ama o anı hala hatırlıyorum ki agacların arasından gecişimizi inanılmaz seslerdi...arabada 4 kişiydik ve kimseye ciddi hicbişey olmadı allah a sukur..arabanın 14 milyarlık hasarına ragmen...ben bu olayda yasamamızı bi mucizeye ve dogaustu bi guce baglıyorum..yoksa arabanın sadece bir araba geceilcek kadar yerden beton banket ve elek direği arasından sıyrılıp evin catısına ucması gercekten bi mucize..(ki olaydan sonra polisle birlikte tespitegittigimizde baska bi arabayı o aradan gecirmeyi basaramadık)..
bu olay bende cok onemli değişikliklere sebep oldu ve artık hayatta ucuz ve basit seylere cok fazla deger vermemeyi ve ALLAH a karsı olan sevgimi ve sonsuz inancımı kat kat arttırdı..kazalar genelde mucizelerele doludur ama ben bu olayda burda paylaşamaycagım birden fazla mucize yasadım ve kesinlikle sıradan bi kaza olarak bakamıyorum..

sizinde yasadıgınız esrangiz olayları paylasmanızı bekliorum...