"Onemli adım attık"
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- "Onemli adım attık"
-
05-10-2019, 05:17:47"Onemli adım attık" Konyaspor Teknik Direktoru Raşit Cetiner, Bursaspor karşısında 3 altın puanı kazanmanın sevinci icinde olduklarını soylerken bu galibiyetle takım olma yolunda onemli adım attıklarını soyledi. Bursaspor Teknik Direktoru Samet Aybaba ise gol yemeyi engelleyemediklerini belirtti.. Telafisi olmayan bir mactan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Cetiner, ''3 altın puanı kazanmanın sevinci icindeyiz. Futbolcularım 2 haftadır puan almanın mutluluğunu yaşıyor. Cok pozisyona girdik. Haklı bir galibiyet aldık. Destek veren seyirciye teşekkur ediyorum'' dedi. BURSASPOR CEPHESİ Bursaspor Teknik Direktoru Samet Aybaba, ilk yarı dengeli oyun olduğunu, ancak ikinci yarıda pozisyona girerken kotu bir gol yediklerini bildirdi. Hucumda pozisyonlar urettikce savunmada hatalar yaptıklarını vurgulayan Aybaba, ''Oyun sistemini hucuma yonelik değiştirince savunma hataları gol yememize neden oldu. İkinci yarı pozisyonlarımız var, ancak gol yemeyi engelleyemedik'' diye konuştu. __________________