İstanbul deplasmanında galip gelmesini bekleyenlerden değildim acıkcası.. İstanbul ekibinin kadrosu bildik, iskeleti var, hocaları devam, sistem mevcut, başaltı bile değil deste buyuk boy diyebileceğimiz Brugge takımını ilk eleyen Turk takımı olarak tarihe gectiler..Ustelik de Avrupa Kupası macları icin erkenden sezonu actılar .. Kısacası aynı tas aynı hamam.. Bizde ise her şey sil baştan.. Balıkesir ile oynadığımız hazırlık macında macı anlatan spikerimiz surekli olarak takımımızın momentumu yakalayamadığından bahsetmişti hatırlarsanız, haksız da değildi hani..İdeal 11’iyle resmi ebatta bir tribunlu sahada adam gibi ilk macını ligin başlamasına 1 hafta kala yapabilen, takıma katılan oyuncuların adaptasyon icin ihtiyacı olan zamanı bile veremeyen BURSASPORUMUZUN İstanbul deplasmanında galip gelmesini bekleyenlerden değildim acıkcası.. Dunya Atletizm Şampiyonası başladığından beri ozellikle koşu ve adım atlama dallarını soluksuz izliyorum..Ramil Guliyev ile buyuk keyif aldım.. Devşirmeymiş falanmış filanmış…Gecin bunları.. Adam kendini Turk hissettikten sonra Kuzey Kore’li olsa ne olur, Zimbabwe’li olsa ne olur? Turk hissedemedikten sonra İstanbul’un gobeğinden cıksa ne anlamı var ? Gazi Mustafa Kemal Ataturk ne demiş “Ne mutlu Turkum diyene” …Ne mutlu Turkiyeliyim diyene dememiş ki..Neyse, arzu eden girer okur internette..Aynı zamanda 100 mt de koşabilen Ramil; derecesini 9.97 den 9.95’e indirebilmek icin 2 ay antrenman yaptım diyor..Herşey 2 saniye icin Eeee sezonun ilk macında son derece hazır Başakşehir’e deplasmanda yenilmek bence normal bir durum tıpkı Ramil’in Dunya Şampiyonu olması gibi.. Erdem’in veda mesajına değinmek istiyorum…. HELAL OLSUN ERDEM… Adam gibi geldi, iz bırakıp gitti…Benim de haklarım varsa sana helal olsun Erdem Kardeş, yolun acık olsun… Yukarıda vurguladık ya; elin adamı geldi oynadı gitti hepimizin kalbinde iz bıraktı.. Bir de Volkan var numune olarak ortada...Bizim cocuğumuz , icimizden cıktı ama bizden biri olamadığını-bu topraklara ve renge ait olamadığını vurgulamak icin sanki yırtındı, bıraktığı iz unutulacak gibi değil Biri para kazandırmamasına – sportif anlamda cok katkı koyamamasına rağmen kapımız ona her zaman acık, diğeri ise para kazandırdı-sportif anlamda katkı da yaptı ama bu şehir ona değil kapılarını gozlerini bile acmaz artık… Hoca Avusturya’ya gitmeden evvel ayıklama yapacağım 23+3 kişilik kadro istiyorum maksimum diye soyledi durdu; gectik Avusturya kampını Memlekete donduk, Lig başladı hal şişkin ve 40 kusur kişilik kadro hala duruyor.. Bu takıma destek olmak, mumkun mertebe yıpratıcı eleştiriden, Le Guen ve ekibini bıktırıcı-bezdirici tepkiden uzak durmak lazım (Sayın Başkan ve Y.K’unun da Le Guen’in şevkini kırıcı, moralini bozucu soz ve kararlardan uzak durması lazım).. Eğer olur da Le Guen kalkar, bana eyvallah der cıkar giderse zaten bir ton borcumuz var ve finansal darboğazdayız, bir de bu sene gelen transferlerin odemeleri var ve bu durum kolay kolay ustesinden gelinebilecek bir durum olmaktan cıkar tam bir kaosa doner.. Allah maazallah gecen sene başımıza gelmeyen bu sene gelir.. Hepimizin, daha iyi bir duruma katkı yapar durumda olmamız lazım.. Dolayısıyla İstanbul’a gidip 1-0 mağlup olan takımızı destekleyen taraftarlarımızın bu davranışlarını cok onemsiyor ve onları tebrik ediyorum… Bursasporum.com