Boldrin: G.Saray'ı yenersek beşinci oluruz Caykur Rizesporlu futbolcu Boldrin, "Galatasaray macını kazanabilirsek, ligi beşinci bitireceğimize inanıyorum." dedi. Super Lig ekiplerinden Caykur Rizespor'un Brezilyalı oyuncusu Fernando Boldrin, "Galatasaray macını kazanabilirsek, ligi beşinci bitireceğimize inanıyorum. Eğer yapabilirsek muhteşem bir başarı olacaktır." dedi. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde AA muhabirine acıklamalarda bulunan Boldrin, ligin ilk yarısında kotu bir performans sergilediklerini, ikinci yarıdaki başarının sırrının ise calışmaktan gectiğini ve en buyuk payın teknik direktor Okan Buruk'a ait olduğunu soyledi. EN KRİTİK MACIMIZ GALATASARAY'LA Ligde cok zor yerlerden gelip, bugun beşincilik hedefini kovaladıklarını vurgulayan Brezilyalı futbolcu, "Beşincilik icin en kritik mac Galatasaray karşılaşması. Galatasaray macını kazanabilirsek, ligi beşinci bitireceğimize inanıyorum. Eğer yapabilirsek muhteşem bir başarı olacaktır. Ligde ilk yarıyı 12 puanla son sırada tamamlayan bir ekip, ikinci yarıdaki performansıyla sezonu 5. bitiriyor. Bu hem futbolcular hem de kulup icin unutulmaz bir ikinci yarı olur. Galatasaray macını gecersek, bunu başarabileceğimize inanıyorum." diye konuştu. Psikolojik olarak iyi durumda olduklarını kaydeden Boldrin, şoyle devam etti: "Takımımızın oz guveni cok yuksek. Turkiye'de hangi ekiple oynarsak oynayalım, ustunluk sağlayıp kazanabileceğimizi duşunuyorum. Galatasaray macı da bunlardan biri. Galatasaray buyuk bir takım ama biz bundan once oynadığımız Medipol Başakşehir macında son dakikada penaltı goluyle berabere kaldık. Beşiktaş macında Video Yardımcı Hakem (VAR) arızası nedeniyle, bence ofsayt olan iki golle yenildik. Biz gucumuzu ispat ettik. Rakibimize saygı duyuyoruz ama başabaş bir mucadele olacağına inanıyorum." KAYNAK: https://kralspor.ensonhaber.com/bold...019-05-09.html __________________