Ertuğrul Ersoy’la 2,5 yıllık profesyonel sozleşme imzalanırken bir diğer genc yetenek Enes Unal icin hÂl adım atılmıyor. Bursaspor, altyapıdan cıkan bir genc yetenekle daha profesyonel sozleşme imzaladı. Yeşil Beyazlı kulup U-16 ve U-17 milli takımlarında da forma giyen Ertuğrul Ersoy ile 2,5 yıllığına anlaşmaya vardı. İmza toreninde konuşan genc stoper Ertuğrul, "Bu imkanı bana sağlayan kulubume teşekkur ediyorum. Hedeflerin sonu yok. Taraftarın onune cıkacağım gunu sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde konuştu. BAŞKA ŞEYLER Mİ DONUYOR? Bircok kulubun peşinde olduğu Enes Unal ile bir turlu profesyonel sozleşme imzalanmaması camianın kafasında soru işaretleri yaratıyor. Yapılan yorumlar, "Herkesle imza atılan bu donemde neden Enes'le de profesyonel sozleşme yapılmıyor? Ortada başka şeyler mi donuyor? Yoksa altyapıdaki yoneticilerin Enes'le sozleşme imzalamaya gucu yetmiyor mu?" şeklinde. Enes'in ailesi de Bursaspor'dan gelecek teklifi dort gozle bekliyor. YİNE SOĞUK SU MU İCİLECEK? Yeşil Beyazlı kulubun onundeki en buyuk tehlike Vakıfkoy Orhan Ozselek Tesisleri'nin kapısında bekleyen dunya kuluplerinin cuzi bir miktar karşılığında Enes Unal'ı yuvadan kapıp gitmesi. Ailesinin onayı ve isteyen bir kulubun yetiştirme tazminatını TFF'ye odemesi halinde genc futbolcunun Bursaspor'la yolları ayrılabilir. Bu durumda Bursaspor milyon Euro'lar veya sahada başarı beklerken, sadece soğuk su icmekle yetirmek zorunda kalır. Veysel gibi olmasın Bursaspor'da sezon başında profesyonel sozleşme imzalanamayan Veysel Mercan bedelsiz olarak Galatasaray'a gitmişti. Eğer, Enes Unal'la profesyonel anlaşma yapılmazsa genc yıldız da yuvadan ucup gidecek. Karaman Enes’i cağırdı Bursaspor altyapı yonetiminin profesyonel sozleşme imzalayamadığı Enes Unal'ı Teknik Direktor Hikmet Karaman A Takım'a cağırdı. Teknik menajer Suha Sidal, Enes'le ilgili Karaman'ın talebini Bursaspor Genclik Geliştirme Programı Sorumlusu Faruk Korkmaz'a iletti. Bursa Hakimiyet __________________