2016-2017 Sezonunda altyapılarda gorev yapacak olan antrenorler Vakıfkoy Orhan Ozselek Tesisleri’nde duzenlenen imza toreni calışmalarına başladı. İmza torenine Altyapıdan Sorumlu Yonetim Kurulu uyesi Ali Turan, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yonetici Hakan Dincturk, Genclik Geliştirme Direktoru Adnan Ornek ve antrenorler katıldı. TURAN: “ UC YIL İCİNDE A TAKIMIN İSKELETİ VAKIFKOY’DEN OLUŞACAK” Altyapıdan Sorumlu Yonetim Kurulu uyesi Ali Turan yaptığı acıklamada "Bursaspor’un 3 yıl icinde ilk 11 iskeletinin Bursaspor altyapısından cıkan oyunculardan oluşması icin 2016-17 sezonu Bursaspor’umuza hayırlı olsun. Başta Başkanımız Ali Ay’a, İkinci Başkanımız Ali Ademoğlu’na Yonetici ağabeylerime bana yaptıkları desteklerde dolayı teşekkur ediyorum. Hamza Hoca ve ekibine teşekkur ediyorum. Gecen sezon ki gayretlerimizi boşa cıkarmadılar. Şuanda A takımımızın kadrosunda 9 futbolcu bulunuyor. İnşallah cok sayıda cocuğumuzu A takım kadrosunda goruruz. Gecen sezon U21 şampiyon U19 takımımız averajla 2.olmuştur. U17, U15 ve U14 takımlarımız da Turkiye Şampiyonalarına katılarak kulubumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Altyaıdna şuanda 9 tane futbolcumuz A takımda, 6 futbolcumuz Yeşil Bursa A.Ş.’ye, 1 futbolcumuzda PTT 1.Lige transfer olmuştur. Altyapımız gectiğimiz yıl gorevini layıkıyla yerine getirmiştir. Bu sene yeni bir oluşum gercekleşti. Aramıza yeni katılan antrenorlerimiz de oldu. Bir ay icinde altyapımızda yeni bir izleme ekibi oluşturulacaktır. Adnan Hocamıza teşekkur ediyorum. Gecmiş yıllarda bu formayı terleten başta Adnan Hocamız, Turhan Şen, Tunahan Akdoğan ve Mustafa Er gibi Bursaspor’da kaptanlık yapmış isimler altyapımızda gorev yapacaklar. İnşallah bundan sonra Bursaspor’un amacı bu yıl olduğu gibi A takıma cok sayıda futbolcu vermek. Hedefimiz inşallah 3 sezon icinde altyapıdan yetişmiş 5-6 futbolcunun Bursaspor’un ilk 11’înde iskeletini oluşturmaktır. Bizim icin en buyuk mutluluk budur. Bursaspor’un gelecek temelleri inşallah buradan başlayacaktır. DİNCTURK: “ ALTYAPI KAYNAĞI DENK BUTCE İCİN COK ONEMLİ” Yonetime geldiğimiz tarihten bu yana başkanımız kulubumuzun butcesinin denk butce haline getirmek icin cok buyuk bir calışması var. Bursaspor gibi kuluplerin denk butceyi sağlayabilmesi icin en buyuk kaynak altyapıdan olabildiğince cok futbolcu cıkarmaktır. Gectiğimiz sezon başarılı bir surec gecirdiğimizi duşunuyorum. Hocalarımızın da desteği ile daha verimli bir calışma sergileneceğini duşunuyorum. Bizim yonetim olarak, altyapımıza sponsorluk anlaşması ve genclerimizin daha iyi eğitim alabilmeleri ile ilgili calışmalarımız var. İnşallah kısa sure icerisinde Bursa halkına boyle bir mujdeli haberi paylaşma durumumuz olabilir. Tum hocalarımıza gorevlerinde başarılar diliyorum. ORNEK: “ EN BUYUK HEDEFİMİZ BURSASPORLULUK RUHUNU TAŞIYAN FUTBOLCU YETİŞTİRMEK” Genclik Geliştirme Direktoru Adnan Ornek ise yaptığı acıklamada Bursa’nın cok değerli bir futbolcu yetiştirme potansiyeli bulunduğunu ve tum hedefin A takıma kişilikli, Bursasporluluk ruhunu taşıyan futbolcular yetiştirmek olduğunu soyledi. Ornek şu acıklamalarda bulundu; “Değerli başkanımıza yonetim kurulumuza ve altyapıdan sorumlu yoneticimiz Ali Bey’e cok teşekkur ederim. Daha once beraber calıştığımız arkadaşlarımız var. Yeni aramıza katılanlar var. Gecen sene U21 takımımız iyi bir performans ortaya koydu. Bunun sonucunda A takıma ve Yeşil Bursa’ya sayı olarak cok değerli oyuncular kattığımızı duşunuyorum. Ozellikle Bursaspor’a gelmemdeki en buyuk nedenlerden birisi de Bursa’nın futbolcu yetiştirme potansiyeli. Turhan, Tunahan, Mustafa Er ve diğer arkadaşlarımız da Bursaspor’da oynadılar. Bizim gibi uzun yıllar Bursaspor’a hizmet verecek, altyapıdan Bursasporluluk ruhunu taşıyan oyuncular yetiştirmek en buyuk hedefimiz. İnşallah sadece Turkiye değil Avrupa’ya birkac yıl icinde futbolcu vermeye başlarız. Arkadaşlarımız yıllardır cok buyuk ozveriyle calışıyorlar. Her turlu emeklerini Bursasporlu genclerimiz icin harcayacaklar. Hepsine cok teşekkur ederim. Ozellik basınımızın altyapıya desteği inanılmaz derecede iyi. Bu da olumlu bir kamuoyu yaratmamıza neden oluyor. Bir teşekkur de Hamza Hocamıza. Biz gereken desteği kendisine veririz ve o da goğsunu gere gere Bursaspor patentli oyuncuları oynatır. Onemli olan kişilikli, beyefendi futbolcular yetiştirebilmek.” ŞEN: “ BİZE GUVENEN İNSANLARI MAHCUP ETMEYECEĞİZ” U21 Takım Sorumlusu Turhan Şen ise “Oncelikle Adnan Hocamızın soylediği gibi biz de Bursaspor altyapısından yetişmiş insanlar olarak onceliğimiz bizim gibi Bursaspor’u seven ve uzun yıllar hizmet edebilecek arkadaşları kulube kazandırmak. Gecen sezon cok iyi calışma ortamı oluştu ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya calıştılar. Hamza Hocamızın gelişinden sonra altyapıya bakış farklı oldu. Arkadaşlarımıza şans verdiler ve onlarda bu şansı iyi değerlendirdiler. Bu olayların olması buradaki oyuncu arkadaşlarımızın biraz daha performanslarını ust seviyeye cekmelerine yardımcı oldu. Muthiş bir kenetlenme oldu ve U21 takımımız 17 haftalık periyotta 1 beraberlik 16 galibiyet aldılar. Bunun neticesinde 9 tane oyuncumuz A takım kapında. En az 5-6 tanesi orada devam edecek. Bu bizim icin muthiş guzel bir duygu. Belki biz U21 takımı olarak şampiyon olduk ama tum yaş grup antrenorlerimizin emeği var bu başarıda. İnşallah daha iyi bir şekilde calışarak Bursaspor’u seven arkadaşları yetiştirmenin mucadelesini vereceğiz. Şampiyonluk olur olmaz hic onemli değil ama bizlere guvenen insanların yuzunu kara cıkartmamak icin cok calışacağız. Hep beraber biz bu işi başaracağımıza inanıyoruz. Uc yıl icinde Bursaspor’umuzun iskelet kadrosu Vakıfkoy’den cıkacaktır. Ben buna inanıyorum, tum hocalarımız da inanıyor. Basın cok buyuk destek oluyor. Onlara da cok teşekkur ediyoruz. " ADI SOYADI GOREVİ Adnan ORNEK Genclik Geliştirme Direktoru Turhan ŞEN U21 Takım Sorumlusu Fazlı TAN U21 Takım Antrenoru Tunahan AKDOĞAN U19 Takım Sorumlusu Muzaffer KABADAYI U19 Takım Antrenoru Harun ŞEN U17 Takım Sorumlusu Nurgut AK U16 Takım Sorumlusu Mustafa ER U15 Takım Sorumlusu Serkan TURKAY U14 Takım Sorumlusu Mesut ALDANMAZ U13 Takım Sorumlusu Hacı Murat YILMAZ U11-U12 Takım Sorumlusu Hakan CENKCİLER Futbol Okulu Koordinatoru Yılmaz BURUL Gelişim Ligleri Sorumlusu İbrahim GIRAK Kondisyoner Metin AKDEMİR Kaleci Antrenoru Kadir Koray TANRIVERDİ Kaleci Antrenoru Naim GUREL Kaleci Antrenoru Mehmet Coşkun OZDEMİR Analiz Uzmanı Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bursaspor altyapı antrenorleri imzaladı