Roberto Carlos sırlarını acıkladı! Sivasspor'un başında ilk 11 haftadaki performansıyla herkesin takdirini kazanan ve kırmızı-beyazlı taraftarlara yeniden Avrupa hayalleri kurdurmaya başlayan Brezilyalı Yiğido Roberto Carlos, başarısının sırlarını anlattı. Uzun sure giydiği Fenerbahce forması sonrasının ardından Super Lig'e bu kez Sivas'tan bakan ve takımın başına getirildiği donem kendisini eleştirenleri aldığı galibiyetlerle utandıran yaşayan efsane, gunluk yaşamından hedeflerine kadar bircok konuda acıklama yaptı. İşte Carlos'un ağzından Sivas'taki yaşamı: "BİR AYAĞIM İSTANBUL'DA..." "Sivas'ta otelde kalıyorum. Sabah kalkar kalkmaz tesislere gidiyorum. Benim icin mesai 08.30'da başlıyor. Once sağlık ekibinden futbolcuların durumları hakkında bilgi alıyorum. Ardından yardımcılarımla gunluk program uzerinde konuşuyoruz. İdman ve toplantılar. Akşam ise 19.00'da tesislerden otele donuyorum. Ailem, cocuğumun okulu nedeniyle İstanbul'da. Fırsat buldukca yanıma geliyorlar. Ben de 15 gunde bir İstanbul'a gidiyorum." "YENİLGİYİ KABUL EDEMİYORUM" "Sivasspor'un başına gectiğimden beri istediğim şey, baskılı ve pozitif bir futbol oynatmak. Ozellikle kendi sahamızda yenilgiyi kabul edemiyorum. Takıma da bunu aşıladım. Kasımpaşa karşısında aldığımız yenilgiyi hala unutamıyorum. Bunu bir kaza olarak değerlendiriyorum. Sivasspor'un hedefi ilk dort icinde yer almak ve Avrupa kupalarına gitmektir. Şu an ligde iyi bir konumdayız. Bunu da sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. " "HER ZAMAN DAHA İYİSİ..." "Lig uzun bir maraton. Her an her şey olabilir. Şu an iyiyiz ve kazanarak devam etmeyi istiyoruz. Hedefi olan bir teknik adam olarak bu maratonda az hata yapmaya calışacağız. Şu andaki durumdan memnunum. Oyuncularım kalitelerini sahaya yansıtıyor. Fakat futbolda hicbir zaman her şeyin kusursuz olduğunu, her şeyin tamam olduğunu duşunmemelisiniz. Her zaman daha da iyisini istemeli ve bunun icin calışmalısınız. Ben de şu an daha da iyi olabileceğimizi duşunuyorum ve futbolcularımdan da bunu bekliyorum." "ESNAFLARI GEZİYORUM" "Benim icin insan ilişkileri cok onemli. Maclar ve idmanlardan fırsat bulduğum zamanlarda tercumanımla birlikte Sivas'ta esnafları geziyorum. Bu şehrin insanları tarafından sevilmek ve saygı gormek benim icin buyuk bir mutluluk. İnsanlar cok sıcakkanlı ve bana cok yakın davranıyorlar. Ayrıca cocuklara da cok değer veriyorum. Onlar dunyanın geleceği. Brezilya'da fakir ve kimsesiz cocuklar icin yaptırdığım yetimhanede 60 cocuğun eğitim gormesini sağlıyorum." SİVASSPOR CARLOS İLE NE YAPTI ? Sivasspor'la Turkiye Kupası ile beraber 13 macta 9 galibiyet alan Carlos, sadece 3 yenilgi gordu. Bu maclarda 30 gol atan Sivasspor, 6 macı ise gol yemeden tamamladı. Sivasspor'u 22 puanla 3.sıraya yerleştiren Faslı yıldız Aatif'ı da 9 golle gol krallığı koltuğuna yerleştirdi. Sporx __________________