Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegolspor, Bursaspor'dan milli oyuncu Emirhan Aydoğan'ı 1 yıllığına kiraladı. İnegol Tesisleri‘nde duzenlenen imza toreninde konuşan Yonetim Kurulu Uyesi Sabahattin Ablak, şunları soyledi: “Transfer calışmalarımıza devam ediyoruz. Bugun Bursaspor’un genc yeteneklerinden orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğan’ı 1 yıllığına kiralık olarak kulubumuze kazandırmış olduk. Emirhan kardeşimiz milli takımımızın ceşitli branşlarında bugune kadar 42 macta forma giydi. Ayrıca Super Lig ve TFF 1.Lig musabakalarında da kendisini gosterme fırsatı buldu. İnşallah bundan sonra kulubumuzun başarısı icin ter dokecek. Anlaşmamızın her iki taraf icin de hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bizlere desteklerini esirgemeyen Bursaspor Başkanı Sayın Ali Ay ve yonetim kuruluna da teşekkur ediyoruz.” Emirhan Aydoğan ise “Oncelikle cok mutluyum ve heyecanlıyım. Yeni bir kulube geldim. 1 yıllığına da olsa burada elimden geleni yapacağım. Gelişimim icin her şeyi alacağım. Takımda bir şeyler kapabileceğim buyuklerim ve hocalarım var. Gelişimim icinde İnegolspor’a neler katabilirim? Bu duşunce icinde olacağım hep. İnşallah daha guzel başarılara imza atarız. “ Bursasporluyuz.org