Kardemir Karabukspor, Spor Toto Super Lig'in 27. haftasında sahasında Kayserispor ile yapacağı macın hazırlıklarını surdurdu. Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde teknik direktor Mesut Bakkal yonetiminde yapılan antrenmanda futbolcular kondisyon calışması yaptı. Bakkal, gazetecilere yaptığı acıklamada, Kayserispor ile sahalarında cok zor ve onemli bir maca cıkacaklarını belirterek, bunun bilinciyle calıştıklarını soyledi. Milli maclar nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak Antalya'da kamp yaptıklarını anımsatan Bakkal, şoyle konuştu: ''Kampın ardından tesislerimizde calışmalarımızı surduruyoruz. Kampın başında 'yeni bir başlangıc' demiştik, artık arkamıza bakmıyoruz. Onumuzde cok onemli bir Kayserispor macı var, bu macın yukseliş trendimizin başlangıcı olacağına inanıyorum. Her zaman soyledim ve yine soyluyorum, ben takımıma guveniyorum. En son oynadıkları GALATASARAY macını saymazsak, Kayserispor son haftaların başarı grafiği en yuksek takımlarından biri. Bu sebeple de bizim icin zor bir karşılaşma olacak ama sahamızda kazanmak zorunda olduğumuz bir mac.'' ''Taraftarımız her zaman stadı doldurarak yanımızda oldu'' diyen Bakkal, Kayserispor macında da taraftarlarına uc puan sevinci yaşatmak istediklerini sozlerine ekledi. sporx __________________