Sivassporlu futbolcular, losemi rahatsızlığı nedeni ile tedavi goren 10 yaşındaki Omer Sefa Evcioğlu'nu evinde ziyaret etti. Sivas'ta losemi rahatsızlığı nedeni ile tedavi goren 10 yaşındaki Omer Sefa Evcioğlu'nu, cok sevdiği ve yakından gormek istediği Sivassporlu futbolcu Aatif Chahechouhe ve Sivasspor'lu diğer futbolcular evinde ziyaret ederek moral verdi. Yuceyurt Mahallesi'nde yaşayan Sema-Adem Evcioğlu ciftinin 4 cocuklarından en kucuğu olan Omer Sefa'ya, 2011 yılında losemi tanısı konuldu. Hastalığın cıkmasının ardından Omer Sefa Evcioğlu, Cumhuriyet Universitesi Tıp Fakultesi ve Kayseri Erciyes Universitesi Tıp Fakultesi hastanelerinde ışın ve kemoterapi tedavileri uygulandı. Bu tedavi sonunda sağlığına kavuşan kucuk Omer Sefa, rutin kontrol icin gittiği Kayseri Erciyes Universitesi Tıp Fakultesi Hastanesi'nde hastalığın tekrarladığı anlaşıldı. 13 Mart tarihinde yapılan haberde baba Adem Evcioğlu yetkililerden kendilerine yardım etmelerini isterken, kucuk Omer Sefa ise tek isteğinin Sivassporlu futbolcu Aatif Chahechouhe'yu yakından gormek olduğunu soyledi. Haberi duyan Sivasspor'lu futbolculardan Aatif Chahechouhe, Erman Kılıc, Mehmet Nas, Korcan Celikay, Hayrettin Yerlikaya ve Adem Kocak Kayseri'de tedaviden donen Omer Sefa Evcioğlu'nu yaşadığı evde ziyaret ederek ceşitli hediyeler verdi. Futbolcular Cumartesi gunu oynayacakları Orduspor karşılaşmasını kazanarak Omer Sefa'ya armağan edecekleri sozunu verdi. Boyle bir hayranı olduğu icin cok mutlu olduğunu belirten Atıf Chahechouhe, "Kendi sahamızda oynayacağımız Orduspor karşılaşmasında hem Sefa icin hem de Sivasspor icin sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah bu karşılaşmayı kazanacağız. Sefa icin bu karşılaşmayı kazanma adına sahada iyi şeyler yapacağız. Sefa'yı once oğrensem ziyaretine once gelirdim. Cok guzel bir şey boyle bir hayranımın olması. İnşallah bundan sonra daha cok ziyaret etmeye calışacağım" dedi. Sivasspor takım kaptanı Hayrettin Yerlikaya ise, "Sefa'nın yanında olmak bizim icin gercekten cok onemli. Yapacağımız goruşmeler sonunda Orduspor karşılaşmasına uzerinde Sefa'nın fotoğrafının olduğu tişortler ile cıkmak istiyoruz. Karşılaşmayı da kazanırsak bunu da Sefa'ya armağan etmek istiyoruz. Sefa gibi bircok kardeşimiz var. Butun halkımızın bu konulara duyarlı olmasını istiyoruz. Biz bir arkadaşımızın vesilesi ile buraya geldik. Hem Sefa icin hemde bizim icin bu olay buyuk bir mutluluk oldu. Boyle kişilere destek olmamız gerekir. Ben Sivasspor takım kaptanı olarak Sefa kardeşimize maddi ve manevi olarak destek olma sozu veriyorum" diye konuştu. Ziyarete gelen futbolcular Omer Sefa ile bir sure sohbet etikten sonra evden ayrıldılar. Bu arada futbolcuların ziyareti sırasında kulup başkanı Mecnun Otyakmaz'da aileyi telefon ile arayarak her konuda Sivasspor olarak yanında oldukları sozunu verdi. Baba Adem Evcioğlu ise oğlunun uzun bir aradan sonra ilk kez bu kadar cok gulduğunu gormesinin kendisini mutlu ettiğini belirterek teşekkur etti. sporx.com __________________