Sivasspor Kulubu Başkanı Mecnun Otyakmaz, yonetim kurulu toplantısının ardından teknik direktor Hakan Keleş ile devam edip etmeyecekleri kararını vereceklerini soyledi. Sivasspor Kulubu Başkanı Mecnun Otyakmaz, Spor Toto Super Lig'in 34. haftasında Demir Grup Sivasspor'un Galatasaray'ı 4-3 yendiği macın ardından stat cıkışında basın mensuplarına yaptığı acıklamada, sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ı kutlayarak, "Hem kupayı bu statta aldılar hem de şampiyon oldular. Oncelikle Galatasaray'ı ve camiasını tebrik ediyorum." dedi. Kendileri icin onemli bir maca cıktıklarını vurgulayan Otyakmaz, "Hem şampiyonla oynuyorduk hem de ligin son macında taraftarımızı mutlu etmek istiyorduk. 2-0 gibi bir sonuctan geri donduğumuz icin cok mutluyuz. Taraftarımız da cok mutlu. Arkadaşlara ve emeği gecenlere teşekkur ediyorum." diye konuştu. Sezon icerisinde sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Otyakmaz, teknik direktor Hakan Keleş'in gelişiyle ilk yarıyı rahat bitirdiklerini, ikinci devrede biraz sıkıntılı surec yaşadıklarını ancak onemli ve kritik beraberliklerle ve biraz heyecanla bu maca kadar geldiklerini ifade etti. Otyakmaz, sezonu 41 puanla tamamladıklarını aktararak, "Cok da mutlu olduğumu soyleyemem cunku denk takımların cok olduğu bu ligde, daha iyi sıralarda sezonu tamamlayabilirdik." değerlendirmesinde bulundu. Otyakmaz, bircok oyuncunun sozleşmesinin biteceğine değinerek, şunları kaydetti: "Yonetim kurulumuzu toplayacağız. Hakan (Keleş) hoca ile devam edip etmeyeceğimize karar vereceğiz. Sozleşmesi biten oyuncularla ilgili de bu hafta icinde karar vereceğiz. Cok sayıda oyuncumuzun sozleşmesinin bittiğini duşunursek o oyunculardan bircoğuyla devam etmeyeceğimizi soyleyebilirim. Dolayısıyla yeni bir Sivasspor olacak." Sivasspor'a UEFA ve Ulusal Kulup Lisansı verilmemesine de değinen Otyakmaz, "Kulubumuzun her turlu mali yapısı lisans almak icin uygundu ama stattaki birtakım onemli eksikliklerden dolayı lisans alamadık. Sayın Bakanımızla konuştuk, o da bize yardımcı olma sozu verdi." şeklinde konuştu. Kaynak: AA
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Otyakmaz'dan Hakan Keleş sozleri