Taiwo: "3 Puanları Teker Teker Toplayacağız"
Futbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Taiwo: "3 Puanları Teker Teker Toplayacağız"
-
05-10-2019, 03:21:09Bursaspor'un Nijeryalı yıldızı Taye Taiwo, takımın performansının yukselmesinde taraftarların desteğinin onemli olduğunu soyledi. "SEZONU EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRMEK İSTİYORUZ"Bursaspor'un başarılı sol bek oyuncusu Taye Taiwo, kulubun resmi televizyonuna acıklamalarda bulundu. Her macta ustune koyarak gittiklerini ve sezonu en iyi şekilde bitirmek istediklerini vurgulayan Taiwo, "Calışmalarınız her zaman o şekilde olur. Bizim de calışmalarımız dahilinde performansımın daha ileriye gittiğini duşunuyorum. Takımın performansının yukselmesinde taraftarlarımızın desteğinin onem taşıdığını duşunuyorum" dedi."DURAN TOPLAR MACIN KADERİNİ DEĞİŞTİREBİLİR"Duran topların onemine değinen Taiwo, "Duran toplar bazen macın kaderini değiştiriyor. Antrenmanlarda duran top calışmalarına ağırlık veriyoruz. Ben de o yuzden onem gosteriyorum. Takım olarak da calışıyoruz" diye konuştu."3 PUANLARI TEKER TEKER TOPLAYACAĞIZ"Macları teker teker ele alacaklarını belirten Bursaspor'un tecrubeli sol beki Taye Taiwo, "Her hafta tekrar hazırlanıp maca cıkacağız. 3 puanları teker teker toplayıp, sezonu da en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. __________________