Malatya, Es Es'e bileniyor
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Malatya, Es Es'e bileniyor
-
05-10-2019, 03:15:09Genclik ve Spor İl Mudurluğu Tesislerinde teknik direktor Fahrudin Omerovic yonetiminde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Hakan Soyler dışında tum oyuncular katıldı. Antrenman oncesinde gazetecilere acıklamada bulunan Fahrudin Omerovic, Eskişehirspor'un guclu bir rakip olduğunu belirterek, bu macta iyi bir futbol ile iyi bir sonuc alacaklarını soyledi. Omerovic, şoyle konuştu: "Zor bir deplasmana gidiyoruz. Eskişehirspor'un gucu ortada. İyi bir takımlar. Son iki macta iyi oynamamıza rağmen iyi sonuc alamadık. Bu maclarda cok iyi oynadık. Bu mactan iyi bir futbol ve iyi bir sonuc alacağımıza inanıyorum. Mardinspor macını biz alsaydık Antalyaspor macının cok daha farklı olacağını biliyorduk. Son iki macta her turlu olumsuzluğu yaşadık. Bu macta inanıyorum ki her şey tam tersine olacak. Buna inancım var. Ara transfer donemi istediğimiz gibi gecmedi. İstediğimiz oyuncuları alamadık. Taner ve Mehmet Budak gittikten sonra Murat Duman'ı aldık. İstediğimiz bir oyuncu. Lige verilen ara bize cok iyi geldi. Sakat futbolcuların durumu duzeldi. Oyuncuların sakatlığı yavaş yavaş geciyor. Herhangi bir olumsuzluk olmayacağına inanıyoruz." "ESKİŞEHİRSPOR MACIYLA BAŞLANGIC YAPMAK İSTİYORUZ" Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Atilla Birlik ise Eskişehirspor macı ile iyi bir başlangıc yakalamak istediklerini, bu mactan puan hedeflediklerini belirterek, şunları soyledi: "Lige verilen 1 hafta cok iyi gecti. Calışmalarımızı en iyi bicimde surduruyoruz. Kafa olarak rahat durumdayız. Oynadığımız maclarda iyi bir futbol sergiledik. Sadece sonuca yansıtamadık. Kotu başladık, ama iyiye cevirmek bizim elimizde. Ortaya koyduğumuz futbol ortada. Bundan sonra sonuca yansıtmak istiyoruz. Kaptan olmam bana fazla bir sorumluluk vermiyor. Herkes aynı konumda. Bizim hedefimiz, takımı yukarılara doğru taşımak. Bu guce sahibiz. Eskişehirspor macıyla bir başlangıc yapmak istiyoruz." __________________