Medipol Başakşehirli Eljero Elia, ulkesi Hollanda'da cok ozel acıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu neden Fenerbahce'yi tercih etmediğini acıkladı. Medipol Başakşehir'in yeni transferi Eljero Elia, Hollanda basınına konuşurken, Fenerbahce'yi neden tercih etmediğini de acıkladı. Feyenoord'dan ayrılmak icin iyi nedenleri olduğunu vurgulayan 30 yaşındaki kanat oyuncusu, "Ayrıca Fenerbahce ile de konuştum. Transfer yapmadan once oyuncu satmaları gerekiyormuş ve daha yeni yeni okula giden cocuklarım icin durumu acıklığa kavuşturmak istedim. Akışına bırakamazdım" dedi. İstanbul'a gelmeden once yaşanan teror olayları hakkında vatandaşlarıyla konuştuğunu dile getiren Elia, "Wesley Sneijder ve Nigel de Jong ile konuştum. İstanbul'da yaşananların fazlasıyla abartıldığını soylediler. Şimdilerde; Belcika'da, İngiltere veya İtalya'da da oluyor. Artık guvenli değil" diye konuştu. Elia, "Başakşehir'de yaratıcı, belirleyici ve genc oyunculara onem veren birisiyle tanıştım. Ve Feyenoord'a gore dafa fazla para veriyorlar. Turkiye kazanclı. Gercekler bunlar" ifadesini kullandı.
Mynet spor