"Onemli bir puan aldık"[ST]
Futbol0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- "Onemli bir puan aldık"[ST]
-
05-10-2019, 03:11:21Goztepe Teknik Direktoru Kemal Kılıc, "Guclu bir takım karşısında geriden gelerek alınan puanı onemsiyorum" dedi. Goztepe Teknik Direktoru Kemal Kılıc, "Guclu bir takım karşısında geriden gelerek alınan puanı onemsiyorum" dedi. Kılıc, macın ardından yaptığı değerlendirmede, Bucaspor'un son haftaların en formda takımı olduğunu ve ilk dakikalarda kalelerinde gordukleri golle maca adeta bir farkla geriden başladıklarını soyledi. Golun ardından oyunu Bucaspor sahasına yıktıklarını belirten Kılıc "Hem cok direncli, hem de hızlı atak yapan, cok gol bulan bir ekibe karşı mucadele ettik. Tedbirli olmak zorundaydık. İki tarafın da puana ihtiyacı olduğu, kazanmak icin oynadığı bir mactı. Galip cıkmadı ama zevk veren bir oyundu. Guclu takım karşısında geriden gelerek alınan bir puanı onemsiyorum" dedi. Kılıc, mac sırasında savunmanın her iki kanat oyuncusunu sakatlık nedeniyle değiştirmek zorunda kaldıklarını, yedek oyuncuların da takım mucadelesi verdiğini belirtti. Kılıc bir soru uzerine, son hafta karşılaşacakları Tavşanlı Linyitspor karşısına 4 puan farkla cıkmayı umit ettiğini soyledi. Ntvspor __________________