Başkan Ali Ay, yeşil beyaz sevdalılarının darbe girişimi sırasında şehit edilen Omer Halisdemir'in kabrini ziyaret etmesinin onemli bir olay olduğunu soyledi. Bursaspor Başkanı Ali Ay, yeşil beyazlı taraftarlara teşekkur etti. 'Taraftarımızla gurur duyuyorum' diyen Başkan Ay 'Adanaspor deplasmanı oncesi cok guzel bir olaya imza attılar. 6 otobus Niğde'ye giderek, şehidimiz Omer Halisdemir'in kabrini ziyaret ettiler. Baba ocağına da taziye ziyaretinde bulundular. Yaptıklarıyla gurur duyuyorum. Bursasporluluk işte boyle bir şey' dedi. TOMAS NECİD'İN DURUMU 2-1 tamamlanan Adanaspor macıyla ilgili de konuşan Ali Ay 'Futbol oynanacak bir hava değildi. Ancak herşeye rağmen ilk macı galibiyetle bitirdiğimiz icin cok mutluyuz. Bu takım başarılı olacak ben buna eminim' diye konuştu. Tomas Necid'in durumu icin de konuşan Ali Ay 'Transfer yapmayacağız. İyi bir teklif olursa sadece Necid'le yollarımızı ayırabiliriz. Ama gorulduğu kadarıyla o teklifte gelmeyecek. Bu şekilde devam edeceğiz' şeklinde konuştu. Olay
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ali Ay: 'Taraftarımızla gurur duyuyorum'