Bursaspor’un golcu futbolcusu Deniz Yılmaz, Azerbaycan milli takımını secti. Yılmaz, “9 yıl bekledim. Hayalimdi Ay Yıldızlı formayı giyebilmek. Ama son olarak EURO 2016’ya da cağrılmayınca umidimi kestim. Cok kırıldım” dedi. HEP O GUNU BEKLEDİM... Bursaspor’un gurbetci futbolcusu Deniz Yılmaz, Azerbaycan Milli Takımı forması giymesi icin kendisine yapılan teklifi kabul etti. Deniz Yılmaz, Azerbaycan’dan gelen teklifi cok duşunduğunu ve bu cercevede bir karar verdiğini anlattı. Azerbaycanlı yetkililerin kendisine soz konusu teklifi 3 yıl once getirdiklerini hatırlatan golcu futbolcu, “Hep, A Milli Takım formasını giyeceğim gunu bekledim ancak bu bir turlu gercekleşmedi. Son olarak 2016 Avrupa Şampiyonası icin de kadroya cağrılmayınca Azerbaycan Milli Takımı’nın davetini kabul ettim” dedi. BUNLAR BENİ COK UZDU “Bir milli takım forması altında kendimi gostermek istiyordum. Bunu da Azerbaycan Milli Takımı ile gercekleştireceğim” diyen Deniz Yılmaz, Azerbaycanlı yetkililere imzalı belgeleri ulaştırdığını, bileğindeki sakatlık gectikten sonra milli takım kamplarına dahil olacağını belirtti. Kararı verirken cok zorlandığını ifade eden Deniz, “Ben 9 yıldan beri Turk Milli Takımı’nı bekledim. 16 Yaş Altı Takımı’ndan beri hep kendimi Ay Yıldızlı forma icin hazırladım. Avrupa şampiyonu olduk. Coğu takım arkadaşım şu an A Milli Takım’da oynuyor. Bunlar beni cok uzdu” dedi. Azerbaycan beni cok istedi Deniz, Azerbaycanlı yetkililere de kedisine gosterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkur etti. Turk Milli Takımı yetkililerinden beklediği ilgiyi kendisine Azerbaycanlıların gosterdiğini anlatan Deniz, “Azerbaycanlılar beni cok istedi. Bunun icin de 3 yıl beklediler. Haftada 1-2 gunde bir de surekli beni aradılar. En son kendilerine ‘Avrupa Şampiyonası icin Turk Milli Takımı’ndan davet gelmezse gelirim.’ demiştim. Umarım hem benim hem de Azerbaycan Milli Takımı icin hayırlı olur” ifadelerini kullandı. MAALESEF UMİDİMİ KESTİM “Teklifle ilgili babamla, menajerim Erdem Karagol ile Bursaspor’daki hocalarım ve yoneticilerimle goruştum” diyerek sozlerini surduren golcu krampon, şunları dile getirdi: “Onlar bana hep beklememi soylediler. Ben de onların sozu uzerine bekledim. Son olarak Avrupa Şampiyonası icin A Milli Takım aday kadrosuna cağrılmamak beni uzdu. Cok kırıldım. Ben kucuk yaşta Ay Yıldızlı formayı secmiştim ve o secimimden hic donmek istemedim. Maalesef cağrılmayınca da umidi kestim. Ben aslında Ay Yıldızlı formayı istedim.” Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Deniz: 'Cok kırıldım'