Ankaragucu bayramlaştı
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ankaragucu bayramlaştı
-
05-10-2019, 03:00:12Ankaragucu dun gercekleştirdiği antrenmanın ardından bayramlaştı. Başkan Mehmet Yiğiner ve yonetim kurulu uyeleri teknik heyet ve futbolcular ile birlikte bir akşam yemeği yedi. Yiğiner yemeğin ardından yaptığı konuşmada futbolcuların ve teknik heyetin Kurban Bayramını kutlayarak hafta sonu alınan Altınordu Spor galibiyeti ile yaşattıkları cifte bayram sevinci icin teşekkur eden Başkan Yiğiner, “Yonetiminden futbolcusuna, teknik heyetinden taraftarına kadar biz buyuk bir aileyiz. Bayram oncesi Altınordu Spor galibiyeti bize guzel bir bayram hediyesi oldu. Bu galibiyet bize liderliği getirdi. Bizim yerimiz burası değil. Hicbir eksiğimiz yok. Başarının gelmemesi icin hicbir sebep yok. Yeter ki kendinizi hep geliştirin. Kafa olarak, vucut olarak guclu olmalısınız. İnanmak cok onemli. Her mac cetin geciyor, rakip Ankaragucu olunca her takım direnc gosteriyor. Hicbir mazeretin arkasına sığınmadan, hangi takım olursa olsun her macı kazanmak icin sahaya cıkacağız ve şampiyon olacağız. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyor, bizlere ve camiamıza guzel bir bayram yaşattığınız icin tekrar cok teşekkur ediyorum “ diye konuştu. Altınordu macında takımı destekleyen ve tezahuratı ile ateşleyen taraftara da teşekkur eden Başkan Yiğiner, “Pazar gunu herkes gordu. Bu ligler boyle taraftar gormedi. Taraftarımız da cok mesafe kat etti. Kufursuz, coşkulu tezahurat yapıyor.” dedi. Başkan Yiğiner’in konuşmasının ardından bayramlaşma merasimine gecildi. Başkan Yiğiner ve yonetim kurulu uyeleri futbolcular ile bayramlaştı. Duzenlenen bayramlaşma toreninde futbolculara bayram şekeri ikram edildi, kolonya tutuldu. Bayramlaşmaya Teknik Direktor Hayati Soydaş ve ekibi de katıldı. Sporanki.com __________________