`Oynamamak beni cıldırtıyor`
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- `Oynamamak beni cıldırtıyor`
-
05-10-2019, 02:40:32`Oynamamak beni cıldırtıyor` Bursaspor`un talihsiz ismi Ozan İpek, icini Olay Spor`a doktu. `Futbolu cok ozledim, şubat ayında inşallah sahalara doneceğim` diyen Ozan, `Topa vurmak istiyorum, durduruyorlar. Macları izlerken, gercekten kotu oluyorum, cunku bir şey yapamıyorum` dedi. ERKAN SAĞLIK Şampiyon kadrodan ilk once aklımıza gelen isimlerin başında geliyor Ozan İpek... 2. Lig B kategorisinde Bucaspor`dan transfer edilmiş, sırtına gecirdiği yeşil beyaz formayla oynadığı futbol ve attığı gollerle takımının şampiyonluğunda buyuk pay sahibi olmuştu... Şampiyon kadronun dağılmasının ardından Bursaspor`u 2 sezon neredeyse tek başına sırtlayarak Avrupa Kupaları`na katılmasını sağlayan yıldız oyuncu, once Sebastian pinto ardından da Vederson`la yaşadığı ufak bir puruzun ardından donemin teknik direktoru Ertuğrul sağlam tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Aslında işte o anda Ozan İpek`in cokuşu başlamıştı. Gectiğimiz sezonun devre arasında Mersin İdmanyurdu`na kiralanan yıldız oyuncu burada da 2 mac oynamadan kadro dışı kalarak bir sezonda iki kez kadro dışı kalan oyuncu olarak ilke imza atmıştı. Bu sezon başında Erkan Korustan Başkanlığı`nda kendine yeni bir sayfa acan Ozan İpek, kampta en calışkan isimlerin başında geliyordu. Kampın yıldızı olan Ozan Bursaspor`dan ayrıldıktan sonra sol kanatta yaşanan sıkıntıya ilac olacaktı. Yeniden efsane gibi geri donmeyi planlayan Milli oyuncu, Avusturya Kampı`nda Eintracht Frankfurt ile oynanan hazırlık macında rakibi ile girdiği pozisyonda sağ on capraz bağlarını koparmıştı. Turkiye`ye doner donmez ameliyat olan ve yeniden sahalara donmek icin gun sayan Ozan, futbolu cok ozlediğini ve Ocak ayında takımla birlikte calışmalara başlayacağını Olay Spor aracılığıyla paylaştı. `Ciddi bir sakatlık yaşadın ve uzerinde talihsizlik var. Son durumun nedir?` sorusuyla ilgili Ozan şunları soyledi: `Bu sezon benim icin cok kotu gecti. İyi hazırlandım. Kampın son gunlerinde şansız şekilde sakatlandım. Tedavim devam ediyor. Bana uygulanan bir program var. ilk aşamayı bitirdik. Şuana kadar iyi gecti. Sakatlığım tedaviye yanıt verdi. Bu sakatlıkta sabır onemli. Şuan durum cok iyi. Bu işin prosuduru kendini iyi hissetsen bile 6 ay. Şuan oynama luksun yok.` DAUM ALMANYA`YA GONDERİYOR `Erken donmeye calışanlar oldu mesela İsmail Koybaşı, Mustafa Pektemek ve Ersan Gulum. Durumları ortada. Yeniden nuksetti. Yani cok riskli. Bu sure cok onemli. Bu da şubatın ilk haftalarına geliyor. Tedavi hep surecek. Buradaki sonlandı. 10 gun icinde Almanya`ya gideceğim. İkinci aşamayı hoca cok istiyor. Koln`deki kliniğe gonderiyor. Dunyanın en iyi kliniklerinden biriymiş. Artık doneceğim gunu bekliyorum. İnşallah hayırlısı olur.` `COK OZLEDİM` Futbolu cok ozlediğini belirten yıldız oyuncu, `Sakatlıktan bu yana 2 ay gecti. Topa vurmak istiyorum durduyorlar. Macları dışarıdan izlemek cok zor. Birşey yapamıyorsun. Cıldırıyorsun. Bu sezon gercekten cok farklı. Yeni hoca takım farklı. Daum geldi. Uyum icin sure gecmesi lazım. Karabukspor macında iyi oynadılar ve uyumlu gozuktuler. İlk 6 hafta uyum yoktu. Bu dışarıdan belli oluyordu. Karabuk macı inşallah iyi bir başlangıc olur da arkasından skorlar gelir` dedi. `TARAFTAR HAKLI` Taraftar tepkisinin normal olduğunun altını cizen Ozan, şoyle devam etti: `Taraftarın tepki gostermesi cok normal. Avrupa`dan erken elendik. Bu cok kotu etkiledi herkesi. Tepki konusunda şunu da soylemek istiyorum, olsun ama aşırı yapmamaları lazım. Sonucta bu oyuncularla bu takım gidecek. Tepki herkesi etkiliyor. Taraftar desteklerse herşey guzel olur. Taraftarla oyuncular uyumlu olmalı.` `ELENİNCE CILDIRACAKTIM` `Gerci dışarıda olunca cıldırıyorsun. UEFA Avrupa Ligi on eleme macında Sırbistan`ın Vojvodina takımına elendiğimiz macta sinir katsayım arttı. Hic beklemiyorduk. İnsan uzuluyor. Kategori atlamamız lazım. Tamam her sene katılıyoruz ama bu heyecanı duzene sokmak lazım. Gruplara kalmak lazım. Bunu başaramayınca da hicbirşeyin anlamı yok.` Ozan İpek, Olay Spor ekibi ile birlikte... YUKLEME YAPIYORLAR Teknik direktorler konusunda fazla konuşmak istemediğini ifade eden Milli oyuncu, `Her hocanın idman yapısı farklı. İyi calıştık veya kotu calıştık diyemezsin. Aslında Daum`un geldiğinde soylediği doğruydu. Eksiklerimiz coktu. İyi calışmadık. Şuan onu toparlamaya calışıyoruz. İyi yukleme yapıyorlar. Her hocanın antrenman şekli farklı. Daum farklı, Hikmet Hoca farklı duşunur. Bunun icin biz yorum yapamayız` dedi. `ŞAMPİYON KADRO EFSANEYDİ` Şampiyon kadroda cok iyi oyuncular bulunduğunu sozlerine ekleyen tecrubeli kanat oyuncusu Ozan İpek, `O donem kadro efsaneydi. Şuan kadroya bakıldığında şampiyon kadroyla arasında ne kadar fark olduğunu anlarsınız. Bu kadar kısa sure icerisinde yani 3 senede neredeyse tum kadro değişti. Bunun zararı bize oldu. Bunu tekrar toparlamak iyi oyuncular bulmak, uyum sorunun atlatmak, inanılmaz zor` dedi. `VOLKAN`IN KATKISI OLUR` Transferde ismi gundemde olan Volkan Şen`in kendisinde ayrı bir yeri olduğunun altını cizen Ozan, `Volkan Şen kardeşim. Gibidir. O benim adamım. Onun gelmesini tabi ki isterim. Cok faydalı olur. Sadece sevdiğimden değil o buradayken beraber yaptığımız işler inanılmazdı. Cok iyi oynuyorduk. Şuan takımda o seneki gibi arkadaşlığın olduğuna inanmıyorum. Volkan`ın buraya gelmesi hem bizim icin hem takım icin inanılmaz iyi olacaktır. Katkısı cok fazla olur` diye konuştu. `GUZEL BİR TESADUF` Sezon başında Ertuğrul Sağlam`ın calıştırdığı Eskişehirspor macında oynamak icin cok calıştığını ancak sakatlık cıkınca nasip olmadığını belirten Ozan İpek, `Eskişehirspor macında oynamak isterdim. Ertuğrul Sağlam eski hocamdı. Uzun sure sonra formayı alacaktım. İstekliydim, İnanclıydım. Allah bazen vermiyor. O hafta sakatlandım. Donuşum o maca denk gelebilir ama tesaduf. Guzel bir tesaduf` dedi. `OYNARSAM MİLLİ TAKIM`A GİDERİM` Ozan İpek, sakatlığının gecmesinin ardından Bursaspor`da yeniden oynaması halinde A Milli Takım`a gideceğini iddia etti. Ozan, `Ben kadro dışı kalmadan 4 ay once A Milli Takım`a cağrılmıştım. Orası farklı bir yer. Fatih Hoca`nın gelmesi iyi oldu. Herkes orada olmak ister. Ben oynadıktan sonra zaten milli takıma rahat giderim` diye konuştu. `RUSYA`DAN İSTEDİLER, KABUL ETMEDİM` Yıldız oyuncu sakatlanmadan birkac gun once transfer teklifi aldığını soyledi. Avusturya kampında teklifin geldiğini soyleyen Ozan, `Teklif yurt dışındandı. Rusya`dan bir kulup ciddi anlamda beni istedi. Ancak ben Bursaspor`dan ayrılmayı hic duşunmedim. Yeşil beyazlı formayı giymek istiyordum. O yuzden teklifi reddettim` şeklinde konuştu. OLAYSPOR __________________