Cicek Rizespor'da!
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Cicek Rizespor'da!
-
05-10-2019, 02:38:53Caykur Rizespor, Genclerbirliği'nden Mustafa Cicek ile anlaştı. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan imza toreninde Mustafa Cicek ile 1 yılı opsiyonlu olmak uzere 2,5 yıllık sozleşme imzalanıldı. Kulup futbol şube sorumlusu Yusuf Turanlı, teknik direktor Erdoğan Arıca'nın isteği doğrultusunda Mustafa'yı transfer ettiklerini belirterek, ''Hocamız Mustafa'yı daha onceden tanıyordu. Takıma faydalı olacağını bizlere iletti. Bu doğrultuda Genclerbirliği Kulubu ve Mustafa ile anlaşmaya vardık. Mustafa'nın Caykur Rizespor'a faydalı olacağına inanıyoruz. Orta sahadaki sıkıntılarımızı cozecektir'' diye konuştu. Mustafa Cicek ise Caykur Rizespor'a transfer olduğu icin mutlu olduğunu ifade ederek, ''Rakibimiz olduğu icin ister istemez Caykur Rizespor'u takip ediyordum. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıc yapılamadı. Artık yeni takımım icin elimden gelen katkıyı sağlamak istiyorum. Hocam ne zaman gorev verirse, en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum'' diye konuştu. __________________