Bursaspor Kulubu Başkanı Ali Ay, Bursa Hakimiyet aracılığıyla camianın bayramını kutladı. Ozel acıklamalarda da bulunan Başkan Ali Ay, ozellikle taraftarın gonlunu ferah tutması gerektiğini ve gecmiş sezondan ders cıkardıklarını dile getirdi. Ay, şunları soyledi: "Oncelikle herkesin bayramını en icten dileklerimle kutlarım. İnşallah Bursaspor icin de bayram sonrası guzel işler olacak. Varımızla yoğumuzla calışıyoruz. En iyi takımı oluşturmanın hesaplarını yapıyoruz. Bayram bittikten sonra somut şekilde de bunları goreceksiniz." BİR DAHA OLMAYACAK "Taraftar gonlunu ferah tutsun" diyerek sozlerine devam eden Ali Ay, "İşin icine olumsuzluklar sokmaya calışanlar oluyor. Bunlara kulak asmıyoruz. Sizler de asmayın. Cok guzel şeyler olacak. Bunun size garantisini veriyorum. Gecen sezondan ders cıkardık. Bir daha asla boyle şeyler yaşanmayacak" dedi. Başkan Ay ayrıca, menajerlere de sitimede bulunarak, "Menajerler oyun oynuyorlar. Biz bunlara gelmeyiz. Yanlış yapma luksumuz yok. Bursaspor Kulubu'nun menfaati neyse onu yaparız. Soğuk kanlı olmamız ve doğru adım atmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. Daha onceki transfer donemlerinden de ders aldığını belirten Ali Ay, "Ben bir karar aldım. Bundan sonra imza attırmadan hicbir ismi acıklamak istemiyorum. Az once soylediğim gibi menajerler işin icine cok giriyor ve hic istemediğimiz tablolar ortaya cıkıyor. Daha sonra biz taraftara mahcup oluyormuşuz gibi gorunuyor. Buna izin veremem. İmza atılmadan hicbir futbolcu acıklamak yok bundan sonra" dedi. Bursaspor Kulubu uzerinden bircok kişinin nemalandığını belirten Başkan Ali Ay, "Camiamızdan tek isteğim, dedikoduya kulak asma-sınlar. Ben her zaman kulupteyim. Gelsinler bana sorsunlar. O oyle dedi, bu boyle dedilerle olmaz" şeklinde konuştu. Transferlerİn en yakın zamanda biteceğini dile getiren Başkan Ali Ay, şu ifadeleri kullandı: "Onceliğimiz defans hattı. Gecen sezon geri 4'lu berabattı. Kampa kadar bu bolgeyi tumuyle değiştirip transferleri tamamlamak istiyor. Hocamızla birlikte de diğer transferler konularını masaya yatırıp yeni sezona, yuzde 100 hazır olarak girmeyi hedefliyoruz." Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bursaspor'dan nemalanıyorlar!