Bedir: "Bilirkişi atanmadım" [Gs Tim]
Futbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bedir: "Bilirkişi atanmadım" [Gs Tim]
-
05-10-2019, 02:36:34Bedir: "Bilirkişi atanmadım" Kayseri Erciyesspor Kulubu'nun eski başkanı Erol Bedir, Futbol Federasyonu'nun olağanustu genel kurula cağrılması konusunda bilirkişi olarak atandığı yonundeki haberlerin asılsız olduğunu bildirdi. Bedir, yaptığı yazılı acıklamada, kendisinin de aralarında bulunduğu Futbol Federasyonu delegelerinin, federasyonu secimli olağanustu genel kurula davet etmek icin noter tasdikli imza topladıklarını hatırlattı. Toplanan 106 imzanın daha sonra 113'e ulaştığını ve imzaların Futbol Federasyonu'na ulaştığını ifade eden Bedir, şunları kaydetti: ''Futbol Federasyonu, kendilerine ulaşan imzaların yeterli coğunlukta olmadığı kanısıyla secimli genel kurul cağrısı yapmamıştır. Konu, imza sahiplerinin dava acması sonucu yargıya intikal etmiştir. Mahkeme, konuyu incelemek uzere Ankara Universitesi'nden bilirkişi tayin etmiştir. Bilirkişi ve kayyum tayini gibi konular yasal seyrinde devam ederken, bazı basın yayın organlarında benim bilirkişi olarak atandığım yonunde haberler yer almıştır. Benim konuyla ilgim, secimli genel kurul yapılması icin delege olarak imza vermem ve imzaların yetersizliğini iddia eden federasyona acılan davada, davacı oluşumdur.'' Kaynak : AA __________________