Ekmeğimi Kayseri'den yiyorum Kayseri Erciyesspor'un, once kupada ardından da ligde Galatasaray'a indirdiği buyuk darbeler, bu takımın teknik direktoru Bulent Korkmaz'ı gundemin birinci maddesine yerleştirdi. Yıllarca formasını giydiği Galatasaray'a en acı darbeleri indiren Korkmaz, "Ben ekmeğimi nereden yiyorsam orası icin var gucumle calışırım. Bunu yıllarca Galatasaray'da gosterdim. Şimdi de Erciyes'teyim ve ekmeğimi Kayseri'den yiyorum. Tabii ki bu takımın başarısı icin calışacağım. Bundan daha normal ne olabilir?" dedi. Erciyesspor'un Galatasaray macında aldığı galibiyetin cok buyuk onemi olduğuna değinen Bulent Korkmaz, "Bu galibiyet ligde kalacağımızın mujdesi oldu sanki. Ligde kalma yolunda her zaman şansımız olduğunu duşunuyorum. Biz geldiğimiz zaman kimse şans vermiyordu. İlk devre 11 puan toplayan Kayseri Erciyesspor'da 17 puan topladık. Mac mac gidiyoruz. Kazandıkca şansımız artar." ifadelerini kullandı. Bulent Korkmaz, G.Saray macında kasıtlı sert hareketlerle suclandıklarının hatırlatılması uzerine, "Ortada bir hakem var, gereken cezalandırmayı hakemler yapıyor. Turk futbolunun yol kat edememesinin nedeni, mucadele seviyesinin ust duzeyde olmamasıdır. Hic kasti hareket yok. Her hareket topaydı." şeklinde konuştu. __________________