Kayseri Teknik Direktoru Ertuğrul Sağlam hakkında dun gazetelerde ve televizyon kanallarında yayınlanan haberlere genc teknik adamdan buyuk tepki geldi... ''Paramı bir yerlerde değerlendirmem, yatırım yapmam kadar doğal bir şey olamaz'' diyen Kayserispor Teknik Direktoru Ertuğrul Sağlam, cıkan soylentilerle ilgili medyaya ve bazı yerlere sert gonderme yaptı. Ertuğrul Sağlam hakkında dun gazetelerde ve televizyon kanallarında yayınlanan haberlere genc teknik adamdan buyuk tepki geldi. Sert cıktı Antrenman oncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve takım hakkında bilgiler veren Ertuğrul Sağlam, hakkında cıkan soylentilere sert bir dille cevap verdi. Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Sağlam, Organize Sanayi Bolgesinde iki parsel arsa almasının ardından kendisine yapılan eleştirilere ''Bunlar ucuz işler. Herkes işine baksın'' diyerek tepki gosterdi. Sağlam, ''Medya bazen uzerine vazife olmayan işlerle uğraşıyor'' diye sert bir gondermede yaptı. Meyda’yı eleştirdi Ertuğrul Sağlam, hakkında cıkan bu haberlerle ilgili olarak yaptığı sert konuşmasında basın mensuplarını eleştirdi. Sağlam, ''Paramı bir şekilde yatırıma ve gayri menkule donuşturmem kadar doğal bir şey yok. Evde alırım, arsada bu kimi ilgilendirir ki. Bunlar ucuz işler, boyle işlerin peşinde koşarak kimse kimseyi yıpratmasın'' dedi. Sağlam ayrıca ''Ben her gun bir şeyler alıyorum. Dunde iki takım elbise aldım. Onu da yazsınlar. Neden yazmıyorlar'' diye konuştu. __________________