Semih Şenturk, transferindeki son durumu OLAY Spor’a anlattı ERKAN SAĞLIK Bursaspor’un yakından ilgilendiği golcu futbolcu, ’Fenerbahce bonservis istiyor biz de bu durumu ortadan kaldırmak. Amacım bir an once yeşil beyazlı formayı giymek’ dedi. Bursaspor’un transfer goruşmelerine hız verdiği ancak bonservisi konusunda sıkıntı yaşadığı Fenerbahce’nin golcu oyuncusu Semih Şehturk, suskunluğunu OLAY Spor’a bozdu. Sarı lacivertlilerin kadroda duşunmediği tecrubeli oyuncu, yeşil beyazlı formayı giymeyi cok istediğini belirterek, şunları soyledi: ’Menajerim Ahmet Bulut şu an Fenerbahce Kulubuyle goruşuyor. Kulubum bonservisim icin once 2 milyon Euro, sonra 1 milyon Euro istemişti.’ ’GELMEK İSTİYORUM’ ’Biz de bu durumu ortadan kaldırmak istiyoruz. Bursaspor’a transferim gercekleşebilir. Bende gelmeyi cok istiyorum. Tecrubemi, birikimi Bursaspor’a aktarmak amacındayım. Yeşil beyazlı kulupte şampiyonluk gormek istiyorum. Bursaspor benim zaten gelmek istediğim bir takım. İnşallah transferim olur. Şu an Dereağzı’nda bir hoca eşliğinde calışıyorum. Kendimi her zaman oynayacak gibi hazır hissediyorum.’ Olayspor
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ’Bekleyin cok az kaldı’