Gokcek'ten tepki ceken tweet
Futbol0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Gokcek'ten tepki ceken tweet
-
05-10-2019, 02:35:05Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Melih Gokcek’in attığı bir tweet Ankaragucu taraftarının tepkisini cekti. Attığı tweette, “SON SOZ… BEŞİKTAŞ BUYUK TAKIMDIR. BEŞİKTAŞ’A SADECE SEVGİMİZ OLUR… BENİM İKİ OĞLUMDA BEŞİKTAŞLIDIR… NOKTA ” şeklinde yazan Gokcek’e sosyal medyada buyuk tepki gosterildi. İşte bu mesajların kufur icermeyenlerden secilen bir kısmı: bu adamdı degil mi birilerinin beyaz atlı prensi gelip ankaragucunu kurtaracak buna hala inanan kaldı mı acaba az kaldı bizde koyacağız noktayı Madem 2 oglunda beşiktaşlı o zaman neden ankaragucumuze el atıp oglunu başına gecirdin ankaragucumuzu batırdın Ankara'nın belediye başkanısın istanbulun takımını destekliyosunuz ailecek utanın utanın Şecime yakın ogullarım ankaraguclu ben ankaragucluyum dıye bagırır yazık gokcek ekmegını yedıgın yere bunu yapma sevdıgın sehre ıstanbula gıt sen bu kadarsın işte bizim takımımızı sen bu hale getirdin melih ANKARAYI TERKET ben fenerbahceliyim diyordu bukelamun gibi bi insan başbakanımız sayın recep tayyip erdoğan artık bu adama siyasette gorev vermemeli her şeye burnunu sokuyor senin işin neyse onu yap Aferin sendende bu beklenirdi ankaranin ekmegini ye git istanbul takimi sak sak cılığı yap yaziklar olsun be zaten el attiginiz heryer ne halde belli.... bu yarın da en buyuk galatasaray der her yıl bir takım gundem değiştiricek adam işte bırakın ankaragucu neden bu halde, belli oluyor hic şaşırmadım Ekmek yediği yere saygısı yok. Bu şehire yakışmıyorsun, defol istambuluna! sandığa gommeyen ankaraguclu değildir kime veriyosanız verinn calışın cabalayın ankarayı vermeyin ki hesap vakti gelsin... madem beşiktaşlılar neden bu takımı alıp kume duşurup bıraktın ahlaksızlıgın eriştigi son noktadayız İstanbul medyasında darbeci takım duşmeli yazıları siyasetin desteğinde operasyon yapıldığını para girişi ve icra surecini .....yapılan cok buyuk bir operasyondu...başarıldı.... Mitinglerde boynuna Ankaragucu atkısı takan adam değil mi la bu? O zaman oğulların istanbula taşınsın başkan allah yardım etsin bu beşiktaşa .. sımdıden kazanız mubarek olsun beşiktaşlılar ) Bjk seneye kumeye duşer Carşı gozu ac Yalandır yaaa bu kadarıda fazla artık Aldigin ah parani gecerse seni o (paranda)kurtaramaz Kenan evren cikardigi icin mi diyet odedi Ankara Sevgin yoktu neyin bedelini odedi A .Gucu insaf.. yuh beaa.. Fiskiyeci seniii) gecen gun de ben fanatik fenerliyim dememiş miydi ? Duşmedin bir turlu yakamızdan. kucuk cocuklar gibi bizim belediye başkanı yerli yersiz konuşuyor.her dogru heryerde soylenmez.SEN ANKARA BELEDİYE BAŞKANISIN. konuşurken 10 saniye duşun oyle konuş. ondan ankaragucunu batırdın demı Diren besiktas SEN VE OĞULLARIN BİZDEN UZAK DURSUN BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUZ. o zaman beşiktaş belediyesine adaylıgını acıklasın ankaradan defolsun... SON SOZ BIZ ANKARAGUCLUYUZ BIZ BIZE YETERIZ bunlari savunanlar yenikent asasa Olan biz besiktaslilara olcak kendi fenevli zaten şaşırmadım.. bu adam ankaraya yakışmıyor takımı mahvetti zaten ankaragucluler ne seni nede oğlunu adamdan saydı SANDIKTA GORUŞCEZ elbet !! gorun gorun gercek yuzlerini gorun işte ankaragucumuze yapılanları gorun bunlara oy verenler birleşelim genclık birlik beraberlik icin sesleniyorum ankaraguclu kardeşlerim Gozu beşiktaşa dikti Bu dunyada Ankaragucunu 2 kişi yıkabilirdi.Bir Melih iki Cemal ikisi de bize denk geldi... yazıklar olsun sana ankaragunu yedın ankarasporu yedın sıra besıktasta mı Ankaragucunde ne işiniz vardı o zaman Ankara'nın Belediye Başkanısın istanbulun Takımını Destekliyosunuz Ailecek Utanın Utanın !! ANKARAGUCUNE GELMİŞ GECMİŞ FUTBOLCULARIN HOCALARIN BAŞKANLARIN TARAFTARIMIZIN VEDE RAHMETLİ KALECEMİZ ARİF ABİMİZİN HAKKINI HELAL ETMİYORUM YAŞASIN TURKİYE CUMHURİYETİ YAŞASIN GURURLU GUCLU ŞEREFLİ ANKARAGUCUMUZ Kaynak __________________