"Bizim hakkımızda olumsuz duşunenlere en guzel cevabı sahadaki oyunumuz, mucadelemiz ve alacağımız sonuclarla vereceğiz"
Torku Konyaspor Teknik Direktoru Uğur Tutuneker, haklarında olumsuz duşunenlere en guzel cevabı, sahadaki oyunları, mucadeleleri ve alacakları sonuclarla vereceklerini belirtti. Tutuneker, kulubun resmi internet sitesinde yer alan acıklamada, Slovenya'nın Bled kentindeki Sportni Park Bled Sahası'nda yaptıkları antrenman oncesi oyuncularıyla saha icerisinde bir toplantı yaptığını anlattı. Oyuncularına, başkalarının ne soylediğinden ziyade kendilerinin ne yapacağının onemli olduğunu ve Spor Toto Super Lig'de başarılı bir sezon gecireceklerine inandıklarını soylediğini ifade eden Tutuneker, şoyle devam etti: "Yoğun ve yorucu tempoda calışmamıza rağmen tempo anlamında yavaş yavaş istenilen duzeye gelmeye başladık. Tabiki eksikleriniz olacak. Bu eksiklerin giderilmesi amacıyla hazırlık macları ve antrenmanlar yapıyoruz. Bizim hakkımızda olumsuz duşunenlere en guzel cevabı sahadaki oyunumuz, mucadelemiz ve alacağımız sonuclarla vereceğiz." Gecen sezon zoru başardıklarını ve aynı başarıyı oyuncularından bu sezon da beklediğini dile getiren Tutuneker, "Oyuncularıma guvenim tam ve beni de yanıltmayacaklarına inanıyorum. Biz sadece kendi işimize bakacağız. İnanıyorum sezon sonunda istediğimizi almanın mutluluğunu ve huzurunu yaşayacağız" ifadelerine yer verdi. sporx __________________
Tutuneker; "Cevabı sahada vereceğiz"
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Tutuneker; "Cevabı sahada vereceğiz"