futbolu cok ozledim
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- futbolu cok ozledim
-
05-10-2019, 02:19:02Bu sozler bir sezonda iki takımda birden kadro dışı kalan Ozan İpek'e ait.. Halı sahada haftada 4 mac yaparak form tutmaya calıştığını belirten yıldız oyuncu 'Şuan yapacak birşey yok, boyle olmak zorunda. Tekrar Bursaspor'a doneceğim. Neler olacak tam olarak bilmiyorum' dedi. Bir sezon icinde iki kez kadro dışı kaldı. Bursaspor'un ardından kiralık olarak gittiği Mersin İdman Yurdu'nda da aradığını bulamayan ve kadro dışı kalan Ozan İpek, Olay Spor'a onemli acıklamalar yaptı. Şuan Antalya'da olan ve calışmalarını yalnız başına surduren yıldız oyuncu sezon başında tekrar yeşil beyazlı renklere donecek. Yaşananların kendisini etkilediğini belirten Ozan 'İstemediğim olaylar oldu. Hepsi bir tecrube. Futbol oynamayı cok ozledim' dedi. BOYLE OLMAK ZORUNDA Haftada halı sahalarda 4 kez mac yaparak form tutmaya calıştığını belirten Ozan şunları soyledi: 'Şuan tek calışıyorum. Halı sahada haftada 4 kez mac yapıyorum. Eski Bursasporlu Yusuf Tokac bana bu konuda yardımcı oluyor. Şuan yapacak birşey yok, boyle olmak zorunda. Sezon başında tekrar Bursaspor'a doneceğim. Neler olacak tam olarak bilmiyorum.' HAKAN HOCA ZATEN ACIKLADI 'Ancak taraftarı ve camiayı ozledim. Ozan'ın bitmediğini herkese gostermek istiyorum. Bu yaşananlar bir ders bizim icin. Hatalarımda da vardı, haklı olduğum kısımlarda. Bir cok kişiden herşeye rağmen destek alıyorum. Bunlar beni cok mutlu ediyor. Bursaspor'un maclarını takip ediyorum. İyi bir cıkış yakaladılar Hikmet hoca ile birlikte. Mersin'de yaşadıklarımla ilgili Hakan Kutlu zaten sizin aracılığınızla herşeyi acıkladı. Benim fazla birşey soylememe gerek yok.' teksas.org __________________