Olay Medya Spor Muduru Orhan Guney'in yazısından alıntıdır. Bir tarafta Bursasporlular’ın sevgilisi Batalla, diğer tarafta tepki goren Hamza Hamzaoğlu… Bugun icin aslında Ankara donuşu Ozluce’de Batalla ile Hamzaoğlu arasında gecen diyaloğu da yazmıştım… Hamza Hoca dunku toplantıda bunu bir cumleyle acıklamış. Ama yine de sizinle paylaşmak istiyorum; Genclerbirliği-Bursaspor macı bitmiş… Taraftar, Hamza Hamzaoğlu ve Bilal Kısa’ya tepkili… Hamza Hoca, basın toplantısında “İstifa” sinyali vermiş, zaten soğuk olan havayı adeta buz kestirmişti… Takım otobuse bindi, donuş yolunda kimsenin ağzından “cıt” cıkmıyor… Su molası isteyen dahi yok… Otobus gece yarısı Ozluce’ye geldi. Bir cok oyuncu eşyalarını bırakıp evinin yolunu tutarken, kaptan Batalla, bir anda Hamza Hamzaoğlu’nun odasına girdi… YARI YOLDA BIRAKAMAZSINIZ ..Ve başladı konuşmaya; “Hocam, bu takım 27 puan topladıysa hepimizin katkısı var… Bu guzel ortamı kimsenin bozmasını istemiyoruz. Arkadaşlık, takımdaşlık ruhu cok iyi. Bizi boyle yarı yolda bırakmak var mı? Birlikte bir yola cıktık sonuna kadar mucadele edeceğiz. Bana izin verdiniz ama gerekirse ucak biletimi yırtıp atarım, Aydınspor macına kalırım. Biz iyi bir takımız ve herkes gorecek daha başarılı olacağız. Bir daha sizin ağzınızdan –bırakma- gibi bir soz duymak istemiyoruz. Moralinizi bozmayın.” Hamzaoğlu, Batallya’ya teşekkur ederek, “Bizi sizlerden aldığımız guc ayakta tutuyor. Cok karakterli bir takımımız var. Ben de bunun bozulmasını istemiyorum” diye karşılık verdi. İşte, Bursasporlular’ın sevgilisi Batalla ile tepki goren ve “İstifa” sinyali veren Hamza Hamzaoğlu arasında gecen diyalog… Batalla’nın bu konuşması aslında Hamza Hamzaoğlu’nun gorevi bırakmayacağını Ankara donuşu daha gece yarısı saat 2’de belli etmişti… Hamza Hoca da onceki kulube gelip takımın başında idmana cıktı… HARUN’LA GELDİLER Fakat, Batalla’nın gorevi daha bitmemişti… Sabah tekrar kulube geldi yanında da diğer kaptan Harun’la beraber… Bu kez Başkan Ali Ay’ın odasına girdiler; Sanki sozbirliği etmiş gibi; “Hocamızın kalmasına cok sevindik… Kulubun icinde bulunduğu durumun farkındayız. Herkes fedakarlık yapıyor… Bizi ayakta tutan takım icindeki birlik beraberliğimiz. Hocamıza, size cok guveniyoruz. Bu ortamın da bozulmasını istemiyoruz” diye goruşlerini aktardılar başkana… Sonra Batalla girdi yine devreye ve başkana dedi ki; “Uyumlu bir kadromuz var. Transfer doneminde sizden dengeleri bozacak bir hamle yapmamanızı rica ediyoruz. Futbolcu arkadaşlarımın fedakarlığını goz ardı etmeyeceğinizi biliyoruz. Yapılacak transferlerin bize uyması gerekiyor diye duşunuyorum” ifadelerini kullandı… SOZ VERİYORUM Başkan Ali Ay’ın, Batalla ve Harun’a verdiği karşılık da şoyle: “Sizin nezdinizde tum oyuncularımı kutluyorum. Buyuk fedakarlıklar yaptınız ve yapıyorsunuz. Ben de bu birlik ve beraberliğin bozulmamasını istiyorum. Ve soz veriyorum; size karşı sorumluluklarımızı yerine getirmeden transfer yapmayacağım. Alacağımız oyuncular da kesinlikle sizler kadar karakterli olacak.” Sanki yanlarındaymışım gibi yaşanan sureci anlattım cunku, o anlara tanık olanlardan dinledim… Aslında bu tablo ilk kez yaşanmamıştı… Başakşehir macından sonra da Hamza Hoca, “bırakma” eğilimindeydi. O donem, Batalla, Harun, Sivok ve Deniz, taraftarın tepki gosterdiği Teknik Direktor Hamza Hamzaoğlu’yla goruşup, yola devam etmesini sağlamışlardı. Kaynak: Olay
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- O gece neler konuştular?