Caykur Rizespor’da İsmail Kartal donemi Caykur Rizespor’la anlaşan teknik direktor İsmail Kartal icin bugun Rize’de karşılama ve imza toreni yapıldı. Caykur Didi Stadyumu'nda yapılan imza torenine Caykur Rizespor Kulubu Başkanı Hasan Kartal, yoneticiler ve taraftarlar katıldı. Caykur Rizespor Kulubu Başkanı Hasan Kartal, yeni sezon icin İsmail Kartal ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, “Bugun itibari ile başlangıc yapıyoruz. Bundan boyle teknik konularda yetkili arkadaşımız kendisidir. Bizde butun camiamız olarak arkasındayız. Biz elimizden geleni yapacağız. Hocamız Rizeli olmasından oturu bir calışacağı yerine iki calışacaktır. Biz bu sene ki hedefimiz Rizespor’u iyi bir temele oturtmalıyız. Ben hocamıza guveniyorum başarılı olacağına da son derece eminim” dedi. "EN FAZLA PARAYI VEREN VEDAT’I ALIR" Vedat Muric transferi ile ilgili de konuşan Kartal, “Bize gelen resmi teklif sadece Toulouse’den var. Galatasaray ve Fenerbahce’den gelen sozlu teklifler var. Ciddi bir teklif yok. Hocamız da 'kalmasını istiyoruz' deyince bizi de rahatlattı. Vedat Muric’i en fazla parayı veren transfer eder. Aatıf’ın transferi icin bir goruşmemiz olacak. Benim de cok sevdiğim bir oyuncu. Ekonomik olarak alabilir miyiz şartlar ne olur onu goruşeceğiz" acıklamasında bulundu. KARTAL: BAŞARIYA ACIM Teknik direktor İsmail Kartal, Rize’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, şunları soyledi: “Dedem, babam buralı, Karadere’lidir. Rizelilerle beraber buyudum. Buraya gelmemdeki en buyuk pay Rizeli olmamdır. Beni yoneticiler canı gonulden istedi. Ben de bu isteği gorduğum icin koşarak buraya geldim. Bugun tesisleri gezdim, mukemmel. Bir takımın başarılı olması icin gereken her şey var burada. Başarılı olmak icin buradayım. Başarıya acım. Bir cok başarılar elde ettim. Kat kat daha fazla calışarak burada başarılı olmak mecburiyetindeyim. Kulubumuzun inişli cıkışlı grafiği artık değiştirmeliyiz. Sahada vereceğimiz mucadele ve duruşla her gecen gun hedeflerimize adım adım ilerleyeceğiz. Hayalci değiliz ama hayallerimiz var. Biz camia olarak bir ekip olacağız. Birbirimize zorluklarda destek olacağız. Sonunda goreceksiniz ki başarılı olacağız. Burada vakit gecirmeye değil calışmaya geldim. İstikrarlı bir kulup yaratıp Avrupa kupalarını hedefleyeceğiz. Ligde kalma derdimiz olmayacak. Başarılı olan oyuncuları takımda tutmaya calışıyoruz. Temmuz’un 1 ile 7’si arası burada Rize’de toplanıp calışmalara başlayacağız. Sonra Erzurum kampına gideceğiz. Kampa kadar bir an once transferi bitirmenin gayretindeyiz.” “YUKARILARI HEDEFLEYEN BİR TAKIM KURACAĞIZ” Başarılı olmak icin gayretle calışacakları mesajını da veren Kartal, "Ligde Vedat Muric gibi oyuncuları bulmak zor. Biz kendisinin kalması taraftarıyız. Şu ana kadar uc takımdan resmi teklif var. Kulubumuzun menfaatlerine gore bu transferi değerlendireceğiz. Bazı oyuncuların mukaveleleri bitti. Onları yine aramıza katmak icin calışmalarımız var. Kulup ve oyuncuların rızası ve ekonomik durumlarda anlaşma sağlanması gerekiyor. Olmazsa onların ayarında veya uzerinde oyuncuları aramızda katacağız. Okan hoca benim arkadaşım onunla da goruştum. Fikir alışverişinde bulunduk. Sağlam yere basan bir planlamamız olacak. Orta sıralardan yukarıyı hedefleyen bir takım kuracağız” ifadelerine yer verdi. Yapılan konuşmaların ardından Kartal, Caykur Rizesporla 1 yıllık sozleşmeye imza attı. KAYNAK: https://ajansspor.com/haber/caykur-r...-donemi-305748 __________________