`Hayalim gercekleşiyor`
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- `Hayalim gercekleşiyor`
-
05-10-2019, 02:03:00Hayalim gercekleşiyor` Bursaspor`un 1.90`lık genc forveti Batuhan Altıntaş, "En buyuk hayalim, A takımla antrenmana cıkmaktı. Şimdi takımımda kalıcı olup bir gun kaptanlığa kadar yukselmeyi hedefliyorum" dedi. Bursaspor Dergisi’ne acıklamalarda bulunan Batuhan Altıntaş, yeşil-beyazlı kulupte gelecek hedeflerini anlattı. Batuhan, hayallerinin gerceğe donuştuğunu vurgulayarak, “En buyuk hayalimden birisi A takımla antrenmana cıkmaktı. Bursaspor’da unutulmaz bir futbolcu olmak istiyorum. Hayalimde hep o vardı zaten. Kendi kendime `Allah’ım inşallah bana Ozluce`de idmana cıkmayı nasip eder` diyordum. Yavaş yavaş hedefime ve hayalime ulaşıyorum. İlerisi icin basamak basamak gitmek istiyorum aslında. Hayalim gerceğe donuşuyor. Once takımımda kalıcı olmak, surekli forma giymek istiyorum. Milli takım da hedeflerimden bir tanesi. Herkes gibi bir gun yurt dışında oynamak isterim. Her genc futbolcu gibi kendimi ornek aldığım futbolcular da var. Mesela Hakan Şukur ve İbrahimovic” dedi. “DEDEMİN FORMASI ARTIK BENİM UZERİMDE” `Koylu Mustafa` lakaplı dedesi gibi yeşil beyazlı formayı giyen 1.90’lık genc forvet Batuhan Altıntaş, “Artık o forma benim uzerimde. Benim icin cok buyuk gurur kaynağı. Kelimelerle anlatmak zor. Cubuklu formayı layıkıyla taşımak istiyorum. Dedem de beni bir yerlerden goruyor ve izliyorsa eminim ki gurur duyuyordur. Futbola dedemle adım attım. Bahceli bir evleri vardı. Bahcede onunla hep top oynardık” diye konuştu. “A TAKIMA CIKTIĞIMDA KORKTUM” Bursasporlu genc futbolcu Batuhan, antrenmanlardan sonra ekstra calışmalar yaptığını ifade ederek, “Gol vuruşları uzerinde cok calıştım. Hala calışmaya devam ediyorum. Hayalimde hep A takıma cıkmak vardı. Yukarı cıkmak kolay gibi gorunebilir ama aslında zor. A takım başka bir dunya. Korktum. İlk kez Ertuğrul Sağlam zamanında cıkmıştım. Cok stres vardı. İki ay stres icinde antrenmanlara katıldım. Heyecanımı yavaş yavaş attım” ifadelerini kullandı. “BURSASPOR`DA KAPTANLIK YAPMAK İSTİYORUM” Yavaş yavaş hayaline ulaştığını dile getiren Batuhan, “En buyuk hayalim Bursaspor`da unutulmaz bir futbolcu olmak ve kaptanlık yapmak istiyorum. Yeşil beyazlı formayı uzun sure uzerimde taşımak istiyorum. Yurtdışına gidersem orada atacağım ilk golu de hayal ediyorum tabii ki” şeklinde konuştu. OLAY __________________