Kulubumuzun kurucularından olan Sayın Cemal Dik’in kulube muracaat ederek, uyelikten istifa dilekcesini sunmasına cok uzulduğunu, işlemi durdurduğunu ve tuzuk değişikliği ile ilgili maddede yeni bir calışma yapılacağını ifade etti Sayın Başkan... Şehrimizin tanınmış simalarından Sayın Cemal Dik, mensubu olduğu diğer kulubun uyeliğinden istifa etmeyi duşunmuyor da yaşadığı şehrin takımını feda ediyorsa semt takımına, ve kurduğu şehrin takımına uye olarak kalmayı tercih etmiyorsa kendisine ELVEDA demek lazım.. Kendileri son derece durustce yaklaşmışlar meseleye ve demiş ki Ey Bursaspor, lutfen affedin beni ben uyeliğinizden cıkmak istiyorum.. Bursaspor Kulubunun de kendisine hay hay Sayın Dik derhal demesi lazım.. Konunun evelenip gevelenmeye mahal bırakmayacak kadar acık olduğu kanaatindeyim... Sayın Başkan’ın nazik ve vefalı olma gayretlerini anlamak icin kendimi zorlasam da, senin parcan olmayı tercih etmiyorum diyen uyelerin kalbi kırılmasın diye Genel Kurul ve Bursaspor Uyelerini kırmak ne kadar gerekli ve doğru bir hamle sorgulamak lazım... Bağımsız denetim şirketi ile antlaşma yapılmış ve denetim yapılıyor.... Tebrik ederiz.... Olmayan parasıyla, bu duvelin 3 atlısı ile mucadele etmek icin dişinden tırnağından kısarak bir araya getirmeye calıştığı uc kuruş parayı bir hic uğruna ic etmek isteyenler olmuş mudur acaba, yada olmuş olabilir duyumlarımız var, yada biz yonetimi aldığımızda kilometre sayacını sıfırlamış olalım, yada o yada bu saik ile hesaplara guvensizlik sebebiyle denetimi bağımsız bir firmadan talep etmek cok doğru bir karar... Etkileyici bir hamle... Ancak merak ettiğim 2 konu var.... Birincisi...Bu firma denetimi kaca yapıyor? Yani hesaplar ic edilmişmi yoksa her şey normalmi vehminin Bursaspor’a faturası ne kadar? İkincisi.....2 senelik hesaplar didik didik ediliyorken ve denetim bilfiil suruyorken Sayın Başkan’ın 25 milyon acık var ifadesi bence doğru değil... Acık var ayrı bir şeydir, borcu var ayrı bir şeydir... Gelir gider dengesi icinde, rotatif olarak borcun seyri yada gelir tarafından karşılanma derecesi ve LİKİDİTE’dir işletmeler icin onemli olan... Zamanı durdurup, rahmetlinin son gunlerindeki pozisyon neydi onu da soyleyecekseniz eğer tamam ama henuz denetim suruyorken, yaşamının en değerli yerine Bursaspor’u koymuş – oleceğini bile bile o deplasmana gitmiş – ve kulup tarihinde olmadık kadar didiklenip, hacizleri bertaraf edip kulube nefes aldırabilmek icin insanustu bir caba gostermiş ve bu cabayı gosterirken kalkmış bir de ŞAMPİYON olmuş Sayın Yazıcı donemiyle ilgili henuz mesnet elde yokken olumsuz cumle sarfetmek ne derece doğru bilemiyorum.. Ustelik de Bursaspor surekli olarak ve her an doğal olarak gelir oluşturmakta olduğu gibi gider de oluşturmaktadır.. Keşke acık-borc v.s tarzı her değerlendirme DENETİM FİRMASININ RAPORU sonrasında yapıyor olunsaydı.. Eski hocamız E.S, EsEs’e gidince bir merak icinde izlemeye devam ediyorum E.S’yi.. Bizde yaptıklarını, orada yapmakta olduklarını, buyuk transfer tutarlılığını orada da surdurup surduremeyeceğini merakla izliyorum... E.S, Eskişehirspor’a N’Diaye’yi aldı... Soylentilere gore Ivan Ergic le de goruşmuş... Oğulcan ile telefon goruşmesi yapmış... E.S’ın, EsEs’de transfer konusunda konsantre olduğu kaynak eski subaşı... Dunyamız neredeyse gorduklerimizle sınırlı.. Bizdeyken aldığı Harun Tekin’i kupa macında izlemişti... Şener’i de...... Forsell’i aldı cunku kupa macı icin izlemeye gidildiğinde seyretti.. Şampiyon olduğumuzda transfer ettiği topcuları duşunun.. Bugun alacağız yarın imza atılacak, kura cekimi, kamp sonu, lig başı derken transfer ettiği isimleri duşunun Bursaspor’a.. Hikmet Hoca’ya bakıyorum da adam hazırlık yapmış, araştırmış, elemiş, listeyi sunmuş.. Frey, Taiwo, Civelli... Belli ki Hikmet Hoca gecen sene ligi gotururken bir taraftan da eksik gedik nasıl kapatılır duşunmuş...Calışmış... Vojvodina karşısında da ilk Avrupa Kupa’sı macına cıkacak Sayın Karaman... Sonuna kadar hak etti.. Bazı isimleri kadroda nasıl tutuyor diye eleştiriyoruz belki ama bence sorun para..Vizyon değil.. Onun icin mevcut durumu takımımızın beni rahatsız etmiyor.. Kaptan’ın vizyonu var, Armatorun’de....Ben inanıyorum Vizyon var ama para yok ise dert etmemek lazım...Para birgun mutlaka elde edilir ve o gun vizyon denilen o guc otturur.. Para var, vizyon yok ise bu kotu bir durumdur... Ne yapsan boş’tur.. Bu sene ilginc bir durum yaşayacağız... Bursaspor’un şampiyonluğu, Sağlam’ın uzerinde demoklesin kılıcı gibi sallanacak... Ertuğrul Sağlam, Hikmet Karaman uzerinde; Hikmet Karaman da Sağlam uzerinde demoklesin kılcı gibi duracak.. Ama en olculebilir ve son derece keyif alacağım bir cekişme olacak ki; o da Ozan İpek bakalım Sağlam Hoca da nasıl bir hasara sebep olacak.. Ozan İpek sırf bu rovanş icin, futboldan bu kadar kopmasına sebep olan eski hocasına bak bana dimdik ayaktayım demek icin BU SENE ligin tozunu dumana katması gerek... 2 secenek var onunde.. Yo tozu dumana katacak.. Yada tozu yutacak... Ozan İpek’in Bursaspor’umuzu ucuran isimlerden biri olacağına samimi olarak inanıyorum... Bursaspor’umuza Sırbistan’da başarılar diliyoruz. Bursaspor Tv’ye teşekkur ederiz..Helal olsun.. Hicbir ulusal kanal yanaşmazken yayın sorumluluğunu almaya, biz bırakmayız kulubumuzu yayınlarız demek bu macı hem bir televizyonculuk keyfi, hem de baş kaldırış.. Dualarımız o leventler icin ve kalplerimiz onlarla beraber olacak.. Allah yardımcıları olsun.. Bursasporum.com