Malatyaspor, Mardinspor macının hazırlıklarını surdururken, genel kaptan Vural Sarıcı Mardinspor macından mutlak 3 puan beklediklerini, hedeflerinin ligi orta sıralarda bitirmek olduğunu kaydetti. Ote yandan kaleci Taylan da "Gonlumun takımına geldim" diye konuştu.. Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde, teknik direktor Fahrudin Omerovic gozetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları suren Alper Akıcı ve Emrah Tuncel katılmadı. Isınma hareketlerinin ardından istasyon calışması yapan futbolcuların hırslı ve istekli olduğu goruldu. Antrenman oncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan genel kaptan Vural Sarıcı, hedeflerinin ligi orta sıralarda bitirmek olduğunu soyledi. Sarıcı, Mardinspor macından mutlak 3 puan beklediklerini belirterek, şoyle konuştu: ''Hafta sonunda sahamızda Mardinspor ile onumuzdeki hafta yine sahamızda Antalyaspor ve sonraki hafta deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacağız. Bu bizim icin cok zor bir periyot olacak. Hedefimize ulaşmak ve alt sıralardan kurtulmak icin bu maclardan 3'er puan almak zorundayız. Bu macları cok iyi değerlendirip kendimize ust sıralarda yer edinmek istiyoruz. Amacımız ligi orta sıralarda bitirmek.'' -''MALATYASPOR BUYUK KULUP''- Bu arada Malatyaspor'un İzmirspor'dan kadrosuna kattığı kaleci Taylan Aydoğan, sarı kırmızılı ekibe gelmekten dolayı buyuk bir sevinc yaşadığını soyledi. Taylan Aydoğan, Malatyaspor'un koklu ve buyuk bir kulup olduğunu ifade ederek, takımın hak ettiği yerlere gelmesi icin elinden gelen tum cabayı gostereceğini kaydetti. Aydoğan, ''Transferimde emeği gecen herkese teşekkur ediyorum. Sonucta yabancı bir yere gelmedim. Kalbimin, gonlumun takımına geldim. Garanti adımlarla hedefimize ulaşmak istiyoruz. Oncelikli olarak onumuzde zorlu bir Mardinspor macı var. İnşallah bu mactan alnımızın akı ile cıkarız. Rakibimiz genc ve mucadele eden bir takım. Biz ne olursa olsun 3 puanı almak istiyoruz. Bu takım hak ettiği yere gelecektir'' dedi. __________________