Avrupa’yı alışkanlık haline getirdik
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Avrupa’yı alışkanlık haline getirdik
-
05-10-2019, 01:41:35Bursaspor Kulubu Başkanı İbrahim Yazıcı, kulubun dergisine yaptığı acıklamada, ’Avrupa’yı alışkanlık haline donuşturmeyi başardık’ dedi. Başkan İbrahim Yazıcı, tatmin edicini bir hedef peşinde koşuyor olmanın başarı olarak kabul edilmesi gerektiğini ifade ederken şunları soyledi; "Yonetimini, kadrosunu ve teknik ekibini sezon icinde yenileyen bir kulubun, sportif acıdan hala tatmin edici bir hedef peşinde koşuyor olmasının, başarı olarak kabul edilmesi gerektiğini duşunuyorum. Elbetteki bu değişimlerin temelinde yatan sebepler ve gercekleşme şekilleri birbirlerinden cok farklıydı. Ozellikle şampiyonluğun ardından, futbolcu kadrosunda yapılması zorunlu olan değişimler, beraberinde sancılı bir surecin yaşanmasına ve takımın başta oyun kimliği olmak uzere bircok ozelliğinin farklılaşmasına yol actı. Bu surec, sezon sonlarında elde ettiğimiz derecelere bakılırsa, tahmin ettiğimizden daha istikrarlı bicimde gercekleşti. Yonetim icindeki kucuk caplı değişiklik ise tumuyle kendi isteğimizle ortaya koyduğumuz bir iradeydi." "BAMBAŞKA BİR BURSASPOR ORTAYA CIKIYOR" Taraftarın takımın arkasında durduğunda bambaşka bir Bursaspor’un ortaya cıktığını da vurgulayan Başkan Yazıcı, sozlerini şoyle surdurdu: "Son olarak teknik kadrodaki surpriz değişimin sonuclarını tekrar etmeye gerek olmadığını duşunuyorum. Ancak buradan hareketle, yeni bir teknik direktorle devam ettiğimiz lig mucadelesinde, ucunculuk şansını ozellikle Beşiktaş karşısında kazandığımız galibiyetle daha da pekiştirmiş olmak buyuk bir şans. Bu mac, Bursa’ya bir gerceği tekrar hatırlatır nitelikteydi. 2010’daki tarihi zaferde parmak izleri bulunan Bursaspor taraftarının, takımının arkasında durduğunda ve futbolcularına macların bu şehir icin taşıdığı onemi hissettirdiğinde, bambaşka bir Bursaspor’un ortaya cıktığı acık bir şekilde goruluyor." "İŞ KAZASI İSTEMİYORUZ" "Ligin son virajında asla bir iş kazasıyla karşılaşmak istemiyor" diyerek sozlerini surduren Başkan İbrahim Yazıcı, son olarak şoyle dedi. "Avrupa Kupaları’nda mucadele etmeyi bir alışkanlık haline donuşturmeyi başarmışken bu istikrarı muhafaza etmek, Bursa şehrinin heyecanını ve motivasyonununu arttırmak adına hepimize duşen onemli bir sorumluluktur. Bursa’nın bu bilincle hareket edeceğine yurekten inanıyorum." Olayspor __________________