Bursaspor’un İngiliz stoperi Anton Ferdinand, ’Taraftarın muthiş ilgisi var’ dedi. Yeşil beyazlıların devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı Ferdinand, kulubun dergisinde acıklamalarda bulundu. İlk olarak Bursaspor’a geldiği gunlere değinen Ferdinand, "Başkanından, yoneticisine, yemekhanesinden, calışan personeline kadar herkes benimle yakından ilgilendi. Bursaspor, Avrupa futbolunda ilerleyen donemlerde adından soz ettirecek" diye konuştu. Yedek beklemeyi sevmediğini ifade eden Ferdinand, şoyle devams etti: "KULUBEDE GERGİNİM" "Ben iyi bir futbol seyircisi değilim. Kendi takımım sahada oynadığı zaman yedek kulubesinde olduğum anlarda cok gergin oluyorum. Sahada takım arkadaşlarım ile birlikte başarının veya mağlubiyetin bir parcası olmak istiyorum." KARAMAN’I OVDU Teknik direktorleri Hikmet Karaman’ın taktik yonden inanılmaz yontemleri olduğunu dile getiren Ferdinand, "Gerek maclarda gerekse antrenmanlarda fazlasıyla hissettiriyor. Bunu Beşiktaş macında gorduk. Bizi maca cok iyi hazırladı ve karşı takımın zaaflarını anlattı. Biz de onun direktiflerini harfiyen yerine getirdik ve sonuca ulaştık" dedi. "AVRUPA’DA OLACAĞIZ" Bursaspor’un oynadığı futbolla Turkiye’de rahatlıkla ilk 3 takım icerisinde yer alacağını iddia eden Ferdinand, "Topa sahip olan ve surekli hucumu duşunen takımız. Son haftalardaki cıkışımız ile ligde dordunculuğune kadar yukseldik. Takımın hedefi bu sezon yine Avrupa Kupaları’na gidebilmek. Bu doğrultuda calışmalarımızı surduruyoruz. Bir aksilik olmadığı surece adımızı bir kez daha Avrupa’ya yazdıracağımızı duşunuyorum" diye konuştu. "EMRE VE SALİH COK YETENEKLİ" Ferdinand, "Turkiye’de ve dunyada en beğendiğin futbolcular kimler? sorusu uzerine şunlmarı soylledi: "Kendi takımımızda forma giyen Tuncay Şanlı’yı cok beğeniyorum. İngiltere’de oynarken de kendisini biliyordum. Kucuk yaşlardayken Hakan Şukur’u beğenerek izlerdim. Fenerbahceli Emre ve Salih Ucan cok yetenekliler. Takımımızda bulunan genc oyuncularımız Enes, Batuhan ve Ozan Tufan gelecek vaat ediyor. Dunya capında ise Messi, Ronaldo, Neymar, Paul Scholes, Gerrard, Anelka, Riberry, Rio Ferdinand, İbrahimovic, Xavi, İniesta ve Fabregas beğendiğim isimler." "TARAFTARA HAYRAN " Bursaspor taraftarlarını da oven Ferdinand, sozlerini şoyle tamamladı: "Oncelikle bana olan desteklerinden dolayı taraftarlarımıza cok teşekkur ediyorum. Ardından takıma olan destekleri cok onemli. Bunu da zaten her mac gosteriyorlar. Bizlerin onlardan isteyeceği tek şey, bizi her macta sonuna kadar desteklemeleridir. Maclarda yaptıkları şovlar ise mukemmel. Onlara hayran kalmamak mumkun değil." Olayspor __________________