Teknik direktorler ne duşunuyor?
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Teknik direktorler ne duşunuyor?
-
05-10-2019, 01:39:21Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Başkent'i temsil edecek Ankaragucu, Bugsaşspor ve K. Hamamspor, hedeflerini belirledi. A. Gucu ile Bugsaşspor ligi şampiyon olarak bitirmeyi, K.Hamamspor ise ilk 5 icinde yer almayı hedefliyor Bu yıl Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 3 Ankara takımının aynı grupta mucadele edecek olması buyuk heyecan yarattı. Ankaragucu Teknik Direktoru Hayati Soydaş, Bugsaşspor Teknik Direktoru Zafer Turan ve Kızılcahamamspor AŞ Teknik Direktoru Serdar Bozkurt, 2013-2014 sezonundaki hedeflerini anlattı. Soydaş ve Turan, şampiyonluk, Bozkurt ise ligde ilk beş icinde yer almayı hedeflediklerini soyledi. Bu yıl buyuk bir heyecan kasırgasına sahne olacak lig mucadelesi icin 3 teknik adam goruşlerini şu sozlerle acıkladı. ANKARAGUCU TEKNİK DİREKTORU HAYATİ SOYDAŞ Geldiğimiz yere doneceğiz Grup ile ilgili şimdiden net bir şeyler soylemek yanlış olur. Kuralar cekildi. Rakiplerimiz belli oldu. Şu ana kadar her şey cok iyi gidiyor. Aksayan hicbir şey yok. Calışmalarımız tum hızıyla suruyor. Ankaragucu'nun ligdeki hedefi belli. Bir an once geldiğimiz yere donmek istiyoruz. Hem de zaman kaybetmeden. Biz rakiplerimizden cok bizim neler yapabileceğimize bakıyoruz. Uc Ankara takımının aynı grupta olması deplasmanda mesafeleri azaltacak. Guzel bir lig bizi bekliyoruz. BUGSAŞSPOR TEKNİK DİREKTORU ZAFER TURAN Hedefimiz şampiyonluk Gecen yıl PTT 1. Lig'in kapısından donduk. Bizim icin zorlu bir yarış olacak. Ust sıraları hedefleyen takım sayısının bir hayli fazla olacağını duşunuyorum. Bugsaşspor olarak bizim de hedefimiz şampiyonluk. Bu yonde calışmalarımıza şimdiden başladık. Gecen sezon kacırılan hedefe bu yıl mutlaka ulaşmak istiyoruz. Ben, cok cekişmeli ve keyifli bir lig olacağını duşunuyorum. Ankaragucu ve Kızılcahamamspor'la aynı grupta tatlı bir rekabet yaşayacağız. KIZILCAHAMAMSPOR TEKNİK DİREKTORU SERDAR BOZKURT İlk beş icinde olmalıyız Ankaragucu ve Bugsaşspor ile aynı gruptayız. Bu bizim icin heyecan verici bir durum. Bu sezon Ankaralı futbolseverlerin cok cekişmeli maclar izleyeceklerini umit ediyorum. Biz hedeflerimizi onumuze koyduk. Hedefimiz ligi ilk beş takım icinde tamamlamak. Genc bir ekibimiz var. Zirve yarışında şampiyonluk hesapları yapan takımları zorlamayı umut ediyoru. Seyircilerimize genc bir ekiple keyifli maclar izleteceğimizi umut ediyoruz. Calışmalarımızı bu yonde yapıyoruz. Kaynak __________________